BeoPlay A6 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
21793
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21793,page-child,parent-pageid-22480,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoPlay A6

De BeoPlay A6 is een eersteklas one-point muzieksysteem met een evenwichtig geluidsprofiel dat speciaal werd ontworpen om de hele ruimte te vullen met een groots geluid. De luidspreker is uitgerust met een intuïtieve touch-interface en aansluiten op mobiele apparatuur is eenvoudig. Het flexibele design biedt daarnaast talloze plaatsingsmogelijkheden. De flexibele BeoPlay A6 werd speciaal ontworpen voor de moderne manier van leven, waarin alles en iedereen voortdurend in beweging is. Het unieke design verspreidt het geluid tot in de verste hoeken van de kamer.

Écht flexibel
BeoPlay A6 is een draadloze luidspreker welke overal en bij elke situatie past. BeoPlay A6 is gemakkelijk te verplaatsen. Grijp gewoon naar het handvat en verplaats de luidspreker naar de plek waar u wilt genieten van uw muziek. Het geluid kunt u aanpassen aan de plaatsing, hierdoor geniet u altijd van uw Bang & Olufsen Signature Sound.
Muziek in elke ruimte
U kunt verschillende muziek afspelen in verschillende ruimtes – of laat één muzieknummer door het héél het huis klinken op alle verschillende luidsprekers. BeoPlay A6 is opzichzelfstaand een krachtige draadloze luidspreker welke met behulp van Chromecast en BeoLink Multiroom het geluid door uw huis verder kan verspreiden. Ook kan er verbonden worden via Bluetooth, AirPlay of DLNA.
Blend in. Stand out.

BeoPlay A6 ziet er zo goed uit als het klinkt, verhult in prachtig gemêleerd wol van Kvadrat. Het doek is designed in samenwerking met Kvadrat, welke al jaren breed erkend zijn door hun textieldesign. Het doek geeft akoestische transparantie terwijl de gewilde esthetische waarde blijft gewaarborgd.

BeoPlay A6
BeoPlay A6 - 1
BeoPlay A6
Meer informatie?

Prijs

 € 799,-

Beleef de BeoPlay A6