22088
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22088,page-child,parent-pageid-22524,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Celestial

De Celestial plafondspeakers combineren fantastisch geluid met flexibiliteit en simpele installatie en de mogelijkheid te passen binnen zelfs de meest progressieve interieur designs. De Celestial speakers zijn ontworpen met oplossingen welke kunnen zorgen voor discreet achtergrondgeluid, hoge prestatie geluid en een compleet hometheater ervaring

Play it loud and wide

Celestial speakers verspreiden het geluid als geen ander. Dit resulteert in betere spreiding van het geluid en meer flexibiliteit en vrijheid wat betreft plaatsing – waarbij steeds een krachtige geluidservaring het resultaat is. Dit alles doordat de Celestial speakers gedraaid kunnen worden richting de gewenste luisterpositie los van de speaker’s positie.

More than meets the eye

Al de kracht van het geluid van de Celestial speakers zit verborgen in het plafond, toch blijven de zichtbare speaker grills écht passen bij de design filosofie van Bang & Olufsen van luxe dat past binnen elk interieur. De grills welke zowel in ronde als vierkante vormen beschikbaar zijn, zijn gemaakt van een gepolijste aluminiumring en een witte stale plaat. Tevens is er een premium pure aluminium grill beschikbaar welke geproduceerd wordt in Stuer, Denemarken.

Bang & Olufsen x Origin Acoustics

Celestial plafondspeakers en Palatial muurspeakers zijn ontworpen in een krachtige partnership tussen Bang & Olufsen en Origin Acoustics. Deze partner is opgericht door de originele uitvinders van het plafond- en muurspeakers concept meer dan 40 jaar geleden. Origin Acoustics is de perfecte match voor Bang & Olufsen’s trotse traditie van audio en esthetisch design.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 500,- per stuk