25600
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25600,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoSound Emerge

Een compacte wifi speaker voor thuis die veel indruk maakt. Beosound Emerge past overal en bereikt u overal in de kamer met ultrabreed geluid met een volledig bereik. Een revolutionaire driverconfiguratie levert een kristalheldere audiokwaliteit die zich aanpast aan de kamer waarin u zich bevindt – allemaal vanuit een elegant, tastbaar, ultradun profiel. Elke luidspreker is gebouwd met het oog op schoonheid en een lange levensduur, met gebruikmaking van hoogwaardige materialen zoals aluminium, polymeer en natuurlijk hout. De perfecte keuze om muziek uit te breiden naar kleinere kamers zoals keukens en slaapkamers.

Surprisingly big sound

Breid uw muziekervaring uit zonder in te boeten aan ruimte. Beosound Emerge levert een ultrabreed geluid van 180 graden vanuit een verrassend kleine footprint. Een optimale keuze voor secundaire woonruimtes en krappe plekken, deze luidspreker voor thuis is ontworpen om krachtig geluid te leveren, zelfs als hij is weggestopt. Zet hem op een boekenplank, aanrecht of bureau en vul je kamer met muziek.

Revolutionary driver configuration

Het ultradunne profiel bevat een revolutionaire driverconfiguratie die nauwkeurig is afgesteld door de ingenieurs van Bang & Olufsen. De 4 “woofer produceert omnidirectionele lage frequenties, ongeacht waar hij naar wijst, terwijl de compacte 1,45” mid-range driver en 0,6 “tweeter bovenaan zijn geplaatst voor maximale impact.

Tactile materials of the finest quality

Vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals precisie gesneden, parelgestraald aluminium, natuurlijk eiken en naadloos gebreid textiel van Kvadrat. Elk element is gekozen vanwege zijn prestatie-eigenschappen, esthetiek en speciale textuurkwaliteiten. Beosound Emerge is zowel een tactiele ervaring als een visuele en auditieve ervaring.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 899,-