21806
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21806,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Beosound A9

Krachtige, draadloze, iconische designluidspreker met ruimtevullend geluid.  Hoe uw interieur er ook uitziet, de A9 kan er fraai in opgaan of overtuigend opvallen – aan u de keus. De A9 geeft u controle over het volume van de muziek met een soepele interactie: u hoeft alleen maar rustig uw hand over het oppervlak te laten glijden. Met een simpel tikje kunt u naar het volgende of vorige nummer gaan of uw muziek afspelen/pauzeren. Verbind de A9 met uw favoriete muziekstreamingdienst en uw huis zal gevuld worden met een geweldige geluidskwaliteit. Stuur muziek naar elke ruimte door uw draadloze luidsprekers te koppelen en creëer een multiroom-ervaring. De A9 ondersteunt Chromecast built-in, AirPlay 2 en Bluetooth.

Like a piece of furniture
Hoe uw interieur er ook uitziet, de A9 kan er fraai in opgaan of overtuigend opvallen – aan u de keus. Als u iets aan uw interieur wilt veranderen, kunt u door middel van een verscheidenheid aan textielcovers en houten poten uw eigen look creëren. Als u iets aan uw interieur wilt veranderen, kunt het uiterlijk eenvoudig aanpassen met een cover ontworpen door de wereldwijd toonaangevende textielfabrikant Kvadrat of het type en de kleur van de poten wijzigen in natuurlijk hout.
Room filling sound
De A9 vult elke leefruimte met een vol en ruimtelijk geluid. Akoestisch gezien is hij in staat om prettige luistermomenten te combineren met een mooi gelijkmatig verspreide, krachtige geluidservaring. De invoering van de Active Room Compensation optimaliseert de geluidsprestaties op basis van de positie van de luidspreker. De A9 geeft u controle over het volume van de muziek door een soepele interactie: u hoeft alleen maar rustig uw hand over het oppervlak te laten glijden. Met een simpel tikje kunt u naar het volgende of vorige nummer gaan of uw muziek afspelen/pauzeren.
Customisable design

De vorm is tijdloos, maar de kleur kies je zelf. A9 is een aanpasbaar middelpunt dat zich aanpast aan uw smaak en ruimte.

Wil je een opvallende kleur? Geen probleem. Nieuwe poten? Wissel ze uit.

Personaliseer je speaker om in elke kamer te passen en in elk huis te zingen.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 3.299,-