25662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25662,page-child,parent-pageid-22465,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoSound Explore

Een duurzame Bluetooth-luidspreker voor buitengebruik met een True360 omnidirectioneel geluid. De grijpbare vorm, het geoptimaliseerde gewicht en de geïntegreerde karabijnhaakclip van de Beosound Explore zorgen voor een ultieme draagbare speaker. Zijn unieke cilindrische vorm, samen met krachtige drivers en versterkers, leveren het vermogen en het akoestische volume dat nodig is voor uw luisterplezier tijdens het kamperen of wandelen. Verpakt in een hard geanodiseerd aluminium omhulsel – het oppervlak is kras- en corrosiebestendig – en de hele luidspreker is gecertificeerd volledig stof- en waterdicht. Met een batterijduur tot 27 uur, is de Beosound Explore klaar voor gebruik, ongeacht hoe ver uw avonturen u buiten brengen.

Superior sound even when outdoors

De cilindrische vorm van de Beosound Explore, samen met een speciaal DSP-algoritme, bieden het akoestische volume dat nodig is om uniforme geluidsverspreidingspatronen over 360 graden te garanderen. En uitgerust met hoogwaardige drivers en versterkers, levert deze luidspreker onze kenmerkende B&O-geluidskwaliteit, zelfs buitenshuis.

Durable construction

De duurzame constructie van de Beosound Explore is verpakt in een hard geanodiseerd aluminium omhulsel. Het heeft een dikkere oxidelaag die een sterkere kras- en corrosiebestendigheid levert, en de versterkte interne structuur beschermt de luidspreker beter in geval van vallen. Bovendien is het gecertificeerd volledig stof- en waterdicht.

Ready to use wherever you go

Hoe ver uw avonturen u ook van het net afbrengen, de Beosound Explore is klaar voor gebruik met een batterijduur tot 27 uur. Door de stevige TPU bodembehuizing plaats je de speaker stevig op vrijwel elk oppervlak. En als de speaker nat, vies of vettig wordt, werkt de betrouwbare drukknopinterface probleemloos.

Meer informatie?

Prijs

€ 249,-