21742
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21742,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoSound 1

De BeoSound 1 is een draagbaar en draadloos luidsprekersysteem uitgerust met 360º geluidstechnologie, voor een helder en krachtig geluid rondom. Een compleet multiroom-systeem van aluminium met een hoge zuiverheidsgraad dat met de meeste streaming-formats uit de voeten kan. Nu tevens ondersteund door Google Home Assistant. De BeoSound 1 is licht van gewicht en draagbaar. Hij is bovenaan voorzien van een smalle groef voor een betere grip wanneer u het toestel opneemt en verplaatst. Hij weegt 3,5 kg. BeoSound 1 heeft een batterij die ongeveer 4 uur lang meegaat als er wordt afgespeeld op een hoog luisterniveau en 16 uur op een gemiddeld niveau.

BeoLink Multiroom

De BeoSound 1 is een draagbaar en draadloos luidsprekersysteem uitgerust met 360º geluidstechnologie, voor een helder en krachtig geluid rondom. Een compleet multiroom-systeem van aluminium met een hoge zuiverheidsgraad dat met ieder streaming-format uit de voeten kan.

360º geluid

De BeoSound 1 staat garant voor sonische geluidsprestaties. Door de toepassing van onze Acoustic Lens Technology in de kegelvormige luidspreker wordt een 360º geluidsbeeld gecreëerd dat de ruimte vanaf ieder willekeurige positie vult met geluid. Met behulp van de ingebouwde accu, neemt u het geluid overal mee naar toe.

Bediening

Tikken, draaien en vegen. Gebruik het aanrakingsgevoelige wiel om uw favoriete muziek te starten, een nummer over te slaan, van zender te veranderen, het volume aan te passen etc. De BeoSound 1 is ook geschikt voor gebruik met de Bang & Olufsen app.

Meer informatie?

Prijs

€ 1.699,-

Beleef de BeoSound 1