21742
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21742,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoSound 1

De BeoSound 1 is een draagbaar en draadloos luidsprekersysteem uitgerust met 360º geluidstechnologie, voor een helder en krachtig geluid rondom. Een compleet multiroom-systeem van aluminium met een hoge zuiverheidsgraad dat met de meeste streaming-formats uit de voeten kan. Nu tevens ondersteund door Google Home Assistant!

BeoLink Multiroom

De BeoSound 1 is een draagbaar en draadloos luidsprekersysteem uitgerust met 360º geluidstechnologie, voor een helder en krachtig geluid rondom. Een compleet multiroom-systeem van aluminium met een hoge zuiverheidsgraad dat met ieder streaming-format uit de voeten kan.

360º geluid

De BeoSound 1 staat garant voor sonische geluidsprestaties. Door de toepassing van onze Acoustic Lens Technology in de kegelvormige luidspreker wordt een 360º geluidsbeeld gecreëerd dat de ruimte vanaf ieder willekeurige positie vult met geluid. Met behulp van de ingebouwde accu, neemt u het geluid overal mee naar toe.

Bediening

Tikken, draaien en vegen. Gebruik het aanrakingsgevoelige wiel om uw favoriete muziek te starten, een nummer over te slaan, van zender te veranderen, het volume aan te passen etc. De BeoSound 1 is ook geschikt voor gebruik met de Bang & Olufsen app.

BeoSound 1
BeoSound 1
BeoSound 1

BeoSound 1 – Draagbaar genot

De BeoSound 1 is licht van gewicht en draagbaar. Hij is bovenaan voorzien van een smalle groef voor een betere grip wanneer u het toestel opneemt en verplaatst. Hij weegt 3,5 kg. BeoSound 1 heeft een batterij die ongeveer 4 uur lang meegaat als er wordt afgespeeld op een hoog luisterniveau en 16 uur op een gemiddeld niveau.

BeoSound 1
BeoSound 1
BeoSound 1

BeoSound 1 – Perfect voor flexibel wonen

Een nieuwe trend is zichtbaar met betrekking tot levensstijl. Mensen leven flexibeler en mobieler. We richten onze woning anders in volgens een nieuwe filosofie van vrijheid, eenvoud, lichtheid, flexibiliteit en mobiliteit. Alles wat u nodig hebt. Waar en wanneer dan ook. Geluid zoals u dat wilt. In een kleur zoals u dat wilt. Zo is BeoSound 1 niet alleen verkrijgbaar in aluminium, maar ook in Brons en messing als onderdeel van de Bronze Collection en Cool Modern Collection.

BeoSound 1
BeoSound 1 - Cool Modern Collection
Meer informatie?

Prijs

€ 1.500,-

Beleef de BeoSound 1