26557
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26557,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoSound A5

Elegante looks ontmoeten geavanceerde akoestiek in onze krachtigste draagbare luidspreker ooit. Stream alle muziek draadloos en sluit naadloos andere luidsprekers aan. Ontdek nieuwe details in uw favoriete muziek. A5 biedt 12 uur draadloze muziek aan via Wi-Fi of Bluetooth – alles in een draagbaar pakket dat u kunt meenemen van kamer naar kamer en weg op avontuur.

Ahead of the game, and the times

De A5 is niet alleen gebouwd om lang mee te gaan, hij is ook gebouwd om te evolueren. Vervang de onderdelen van Beosound A5 om jaren lang te kunnen genieten. Beosound A5 groeit mee met de tijd om uw muziekervaring steeds beter te maken.

Portability handled

A5 bouwt ongelooflijke soundscapes in elke kamer, balkon of park. Geniet van 12 uur draadloze muziek en draadloos opladen voor uw telefoon. Allemaal verpakt in een IP65 waterbestendige constructie waar je trots op zult zijn om overal mee naartoe nemen

Brings the bass. Reads the room.

Vier aangepaste drivers voor echt 360-graden geluid. De krachtigste op maat gemaakte woofer in een van onze draagbare luidsprekers. Allemaal aangedreven door individuele digitale versterkers en geavanceerde signaalverwerking voor de hoogste geluidskwaliteit in elke kamer.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 999,-