25329
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25329,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoVision Contour

Een tijdloos ontwerp en bekroond geluid in één televisie-beleving. Ons minimalistische aluminium frame is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, samen met zorgvuldig geselecteerde stoffen en houten luidsprekerfronten. De geïntegreerde 3-kanaals luidsprekeroplossing met Dolby Atmos-verwerking en 11 luidsprekerdrivers en versterkers zullen u betoveren – of u nu naar spraak luistert of naar diepe lage tonen. De ervaring wordt compleet gemaakt met de absolute zwarte en realistische kleuren van het nieuwste generatie OLED-scherm. Voeg daar de minimalistische vloerstandaard, tafelstandaard of muurbeugel aan toe, samen met de gebruiksvriendelijke en programmeerbare besturingstechnologie en je hebt de Beovision Contour.

Crafted to be yours

Ontworpen met het oog op flexibiliteit en plaatsing. Beovision Contour past perfect in elke ruimte – mede door de plaatsingsmogelijkheden in de vorm van een vloerstandaard, muurbeugel of een tafelstandaard – van de keuken tot de slaapkamer. Pas uw interieur aan en personaliseer uw tv met een verscheidenheid aan luidsprekerdoeken en framekleuren.

At the Cutting Edge of Craftsmanship

Factory 5 in Struer, Denemarken, is de thuisbasis van decennia aan toegewijd vakmanschap en technische expertise en is het epicentrum van Bang & Olufsen-design. Het aluminium dat in ons technisch laboratorium is geperfectioneerd, maakt het aangenaam verzwaarde, compromisloze Beovision Contour-frame.

Voor muziekliefhebbers

Beovision Contour is op zichzelf ook een prachtig muzieksysteem en is geïntegreerd met audiostreamingtechnologieën, waaronder ingebouwde Chromecast, Apple Airplay 2 en Bluetooth. Daarnaast maakt u gebruik van de ingebouwde TuneIn- en Deezer-muziekservices voor gemakkelijke toegang tot uw favoriete muziek vanuit de Bang & Olufsen app.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 7.200,-