22392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22392,page-child,parent-pageid-22524,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoLab 50

Vanaf het magische moment dat de Acoustic Lens majestueus tevoorschijn komt, is de bühne gereed voor een uitzonderlijk optreden. De BeoLab 50 is ons topmodel luidspreker waarin revolutionaire geluidstechnologie, élégance en minutieus vakmanschap elkaar vinden. De luidspreker biedt maatwerk voor een oorstrelende performance voor alle manieren waarop u thuis van muziek wenst te genieten: aandachtig luisterend in de sweet-spot, uitbundig genietend tijdens swingende party’s en/of intens meelevend in een volwaardige bioscoopbeleving.

Active Room Compensation

Dankzij deze technologie – welke ingebouwd is in de BeoLab 50 – wordt een uniforme geluidsbeleving gecreëerd voor een luisterposities of -zone. De output van de luidspreker wordt actief aangepast om slechte akoestiek van een ruimte te compenseren.

Beam Width Control

Met de unieke Beam Width Control stelt u in of u wilt genieten van een één-op-één geluidsbeleving met uw favoriete artiest vanuit de sweetspot (smalle Beam Width) of dat u meerdere personen in de ruimte dezelfde superieure geluidsbeleving wilt bieden (brede Beam Width).

Het gemak van bediening

Bij de BeoLab 50 hoort een app waarmee de verschillende specifieke luisterposities en de breedte van de straal kunnen worden ingesteld. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw BeoLab 50 te bedienen met de BeoRemote One of de Essence Remote.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 53.500,- per set