22094
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22094,page-child,parent-pageid-22524,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Palatial

De Palatial muurspeakers gaan perfect op in élk interieur. Palatial speakers zijn gemaakt voor actief luisteren. Of u nu houdt van muziek luisteren op topniveau, of een onzichtbaar hometheater wilt in uw woonkamer, de Palatial muurspeakers zijn de juiste keus voor u.

Play it loud and wide

Het geluidspatroon van Palatial muurspeakers is uitzonderlijk breed en dit geeft u de exceptionele plaatsingsflexibiliteit. Samen met een aanpasbaar en uiterst accuraat geluidsverspreiding, audio kan richting praktisch elke luistergebied gestuurd worden in uw woonkamer, los van de speaker’s positie.

More than meets the eye

Al de kracht van het geluid van de Palatial speakers zit verborgen in de muur, toch blijven de zichtbare speaker grills écht passen bij de design filosofie van Bang & Olufsen van luxe dat past binnen elk interieur. De grills zijn gemaakt van een gepolijste aluminiumring en een witte stale plaat.

Bang & Olufsen x Origin Acoustics

Celestial plafondspeakers en Palatial muurspeakers zijn ontworpen in een krachtige partnership tussen Bang & Olufsen en Origin Acoustics. Deze partner is opgericht door de originele uitvinders van het plafond- en muurspeakers concept meer dan 40 jaar geleden. Origin Acoustics is de perfecte match voor Bang & Olufsen’s trotse traditie van audio en esthetisch design.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 1.025,- per stuk