26524
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26524,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Beosound Theatre

Alle kracht, helderheid en onderdompeling van een opstelling met meerdere luidsprekers. Maar dan wel van één prachtige soundbar die naadloos aansluit op elk scherm. Geen zwarte dozen, geen wirwar van kabels. Beosound Theater vindt opnieuw uit wat de thuisbioscoopervaring kan zijn.

.

.

.

.

Beosound Theatre 0046
Beosound Theatre 0004

.

.

.

.

Geen rommel. Geen compromis.

.

.

 

Geen zwarte dozen die het scherm blokkeren. Geen kabels die uw ruimte vervuilen. Dit is verbluffend eenvoudig thuisbioscoopgeluid. Of het nu aan de muur of op de vloer is gemonteerd, Beosound Theatre integreert met elke tv door middel van elegante, verstelbare vleugels die een perfect silhouet creëren voor elke set.

.

.

.

.

Beosound Theatre 0045
Beosound Theatre 0018

.

.

.

.

Een sonisch middelpunt

.

.

Scherm uit? Theater streamt nog steeds de muziek waar je van houdt. Naadloos verbonden met andere luidsprekers via Beolink, Chromecast, Spotify Connect en Airplay, wordt het een hub voor het geluid van je huis.

.

.

.

.

Beosound Theatre 0044
Beosound Theatre 0043

.

.

Prijs

Vanaf € 8.990,-

Meer informatie?