23184
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23184,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoVision Eclipse

De BeoVision Eclipse combineert de schoonheid van OLED 4K-beeldkwaliteit met ’s werelds beste geluidssysteem voor televisie. Het is de ultieme samenwerking tussen beeld en geluid. En daar komt ook nog eens de schitterende vormgeving bij – elk detail is zorgvuldig uitgewerkt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen hebt u de esthetische vrijheid om helemaal zelf te bepalen waar u de tv neer wilt zetten; zelfs vrijstaand in de kamer is geen probleem. Het geïntegreerde en met zijn 450 watt zeer krachtige 3-kanaals SoundCenter van de tv biedt zowel stereoprestaties als middenkanaal, waarmee het de meeste geïntegreerde oplossingen en soundbars op de markt voorbijstreeft. Door ook nog internetradio en muziekstreamingdiensten te integreren wordt de BeoVision Eclipse een muzieksysteem op zich.

Perfect Zwart

De BeoVision Eclipse is een echte OLED 4K HDR TV. De self-emitting OLED-pixels zijn magisch omdat ze zichzelf in en uit kunnen schakelen en hiermee de belangrijkste aspecten van uw kijkervaring weten te creëren: intens zwarte kleuren en een oneindig contrast. De BeoVision Eclipse produceert filmische beelden die exact overeenkomen met de realiteit dankzij de combinatie van HDR (High Dynamic Range) en Dolby VisionT-ondersteuning.

Glashelder Geluid

Zonder geluid zegt een beeld niets. Het doel van de BeoVision Eclipse was dan ook om ’s werelds best klinkende televisie te ontwerpen. Het geïntegreerde SoundCentre beschikt over een krachtige 3-kanaals configuratie van 450 watt die zelfs de krachtigste soundbar op de markt het nakijken geeft. Doordat de BeoVision Eclipse superieur middenkanaalgeluid en stereogeluid biedt, levert de BeoVision Eclipse een ongekend flexibele prestatie die uw kijkbeleving naar een hoger en verrassend niveau weet te tillen.

Opvallend Design

Een scherp, zwart glazen scherm dat dwars door de kast van natuurlijk aluminium snijdt. Designer Torsten Valeur heeft met zijn gedurfde en toch ook eenvoudige interpretatie het beeld en het geluid perfect met elkaar in evenwicht gebracht. Aan het kleinste detail is aandacht besteed en dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen hebt u de esthetische vrijheid om helemaal zelf te bepalen waar u de tv neer wilt zetten; zelfs vrijstaand in de kamer is geen probleem.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 10.099,-