21756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21756,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoSound 2

De BeoSound 2 is een flexibel, draadloos luidsprekersysteem met geïntegreerde toegang tot de meeste muziekstreamingdiensten. Uitgerust met de nieuwe 360º geluidstechnologie die iedere ruimte met een kristalhelder en krachtig geluid vult – ongeacht de positie van de luidspreker. Gebruiksvriendelijk, klaar voor gebruik in een multiroomopstelling en compatibel met alle streamingstandards. Nu tevens ook ondersteund door Google Home Assistant.

360º geluid

De BeoSound 2 staat garant voor sonische geluidsprestaties. Door de toepassing van onze Acoustic Lens Technology in de kegelvormige luidspreker wordt een 360º geluidsbeeld gecreëerd dat de ruimte vanaf ieder willekeurige positie met een helder en krachtig geluid vult.

Bediening

Tikken, draaien en vegen. Gebruik het aanrakingsgevoelige wiel om alle basisfuncties rechtstreeks op het product zelf te kunnen bedienen, dus u kunt uw telefoon wegleggen en genieten van uw favoriete nummers. De BeoSound 2 is ook geschikt voor gebruik met de Bang & Olufsen app.

BeoLink Multiroom

Creëer rondom BeoSound 2 met onze andere BeoLink Multiroom-producten een complete draadloze multiroom-installatie. BeoSound 2 werkt naadloos samen met alle gangbare draadloze technologieën. Met GoogleCast, Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect of DLNA kunnen we aan al uw wensen voldoen.

BeoSound 2
BeoSound 2
BeoSound 2

Aluminium tot in perfectie

De kast is geheel gemaakt van aluminium en biedt een lichte, stevige en beschermende behuizing voor de delicate drivers en elektronica aan de binnenkant. Hij is 3 mm dik en dit zorgt voor voldoende stijfheid om akoestische trillingen te voorkomen en voor zoveel mogelijk binnenruimte voor het optimaliseren voor de akoestiek.

BeoSound 2
BeoSound 2
BeoSound 2

BeoSound 2 – Perfect voor flexibel wonen

Een nieuwe trend is zichtbaar met betrekking tot levensstijl. Mensen leven flexibeler en mobieler. We richten onze woning anders in volgens een nieuwe filosofie van vrijheid, eenvoud, lichtheid, flexibiliteit en mobiliteit. Alles wat u nodig hebt. Waar en wanneer dan ook. Geluid zoals u dat wilt. In een kleur zoals u dat wilt. Zo is BeoSound 2 niet alleen verkrijgbaar in aluminium, maar ook in Brons en Messing als onderdeel van de Bronze Collection en Cool Modern Collection.

BeoSound 2
BeoSound 2 - Cool Modern Collection
Meer informatie?

Prijs

€ 2.000,-

Beleef de BeoSound 2