21756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21756,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoSound 2

De BeoSound 2 is een flexibel, draadloos luidsprekersysteem met geïntegreerde toegang tot de meeste muziekstreamingdiensten. Uitgerust met de nieuwe 360º geluidstechnologie die iedere ruimte met een kristalhelder en krachtig geluid vult – ongeacht de positie van de luidspreker. Gebruiksvriendelijk, klaar voor gebruik in een multiroomopstelling en compatibel met alle streamingstandards. Nu tevens ook ondersteund door Google Home Assistant. De kast is geheel gemaakt van aluminium en biedt een lichte, stevige en beschermende behuizing voor de delicate drivers en elektronica aan de binnenkant. Hij is 3 mm dik en dit zorgt voor voldoende stijfheid om akoestische trillingen te voorkomen en voor zoveel mogelijk binnenruimte voor het optimaliseren voor de akoestiek.

360º geluid

De BeoSound 2 staat garant voor sonische geluidsprestaties. Door de toepassing van onze Acoustic Lens Technology in de kegelvormige luidspreker wordt een 360º geluidsbeeld gecreëerd dat de ruimte vanaf ieder willekeurige positie met een helder en krachtig geluid vult.

Bediening

Tikken, draaien en vegen. Gebruik het aanrakingsgevoelige wiel om alle basisfuncties rechtstreeks op het product zelf te kunnen bedienen, dus u kunt uw telefoon wegleggen en genieten van uw favoriete nummers. De BeoSound 2 is ook geschikt voor gebruik met de Bang & Olufsen app.

BeoLink Multiroom

Creëer rondom BeoSound 2 met onze andere BeoLink Multiroom-producten een complete draadloze multiroom-installatie. BeoSound 2 werkt naadloos samen met alle gangbare draadloze technologieën. Met GoogleCast, Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect of DLNA kunnen we aan al uw wensen voldoen.

Meer informatie?

Prijs

€ 2.999,-