19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,page-parent,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Henri Tibosch
Historie

Passie, Perfectie & Vakmanschap.

 

Vanuit deze gedachte begon Henri Tibosch in 1983 zijn bedrijf. Aanvankelijk niet alleen met Bang & Olufsen maar met meerdere merken, zoals Loewe, Philips en Marantz. Vanwege zijn grote passie voor electronica en door de enorme gedrevenheid van de oprichter zelf, groeide het bedrijf. Begin 2000 zijn wij ons volledig gaan toeleggen op het merk Bang & Olufsen.

Uniek Experience Center en een compacte City-store

In twee prachtige en unieke winkelconcepten kunt u de producten van Bang & Olufsen ervaren. Wij ontvangen u hier graag.  In de binnenstad van Eindhoven beleeft u het volledig assortiment in een handomdraai.  Wilt u het summum van Bang & Olufsen ervaren? Dan nodigen wij u graag uit in ons Experience Center in ‘s-Hertogenbosch.

 

's-Hertogenbosch Eindhoven

Bang & Olufsen 's-Hertogenbosch
Onze visie

Wanneer u aan alles in uw leven even hoge eisen stelt als wij doen, verlangt u altijd de allerbeste kwaliteit. Het allerbeste is precies het kwaliteitsniveau dat ook wij als Bang & Olufsen Henri Tibosch steeds voor ogen hebben. Passie, perfectie, vakmanschap en deskundigheid koppelen wij aan gevoel voor design, mens en ruimte. Topkwaliteit, bedieningsgemak en maatwerk staan centraal in onze aanpak en techniek staat in dienst van uw woongenot.

Uw unieke B&O Installatie

Het volledige traject, van aanschaf tot installatie nemen wij voor onze rekening, met alleen inzet van eigen medewerkers. In bestaande of nieuw te bouwen woningen, implementeren wij uw Bang & Olufsen installatie onzichtbaar; zonder kabels in zicht. Met een eigen technische dienst bent u verzekerd van een deskundige service. Wij geven volledige service op alle Bang & Olufsen producten en door ons uitgevoerde installaties.

CSEED
Meer dan Bang & Olufsen

Hoewel Bang & Olufsen altijd onze voorkeur heeft, zijn wij wij naast Bang & Olufsen ook dealer van andere merken. Wij denken immers graag out-of-the-box om u een zo’n perfect mogelijke installatie te bieden. Zo zijn wij bijvoorbeeld dealer van CSEED en Amina. CSEED biedt outdoor entertainment, wat door het Porsche design perfect te combineren is met Bang & Olufsen. Amina is fabrikant van speakers welke onzichtbaar weg gestuukt kunnen worden en is hiermee uniek in haar eigen tak van sport.