19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,page-parent,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Henri Tibosch
Historie

Passie, Perfectie & Vakmanschap.

 

Vanuit deze gedachte begon Henri Tibosch in 1983 zijn bedrijf. Aanvankelijk niet alleen met Bang & Olufsen maar met meerdere merken, zoals Loewe, Philips en Marantz. Vanwege zijn grote passie voor electronica en door de enorme gedrevenheid van de oprichter zelf, groeide het bedrijf. Begin 2000 zijn wij ons volledig gaan toeleggen op het merk Bang & Olufsen.

Unieke Flagship store en een prachtige store-in-store

In twee prachtige en unieke experience centers kunt u de producten van Bang & Olufsen en B&O Play ervaren. Als eerste mogen wij u vanaf eind 2017 verwelkomen in ons nieuwe en innovatieve Experience Center in ‘s-Hertogenbosch. Een enorme oppervlakte met niets dan audiovisueel genot van de hoogste kwaliteit. Bang & Olufsen Henri Tibosch is u ook hier van dienst met onze welbekende service en persoonlijke benadering. Daarnaast is vanaf april 2018 onze nieuwe store-in-store geopend bij Meijs Wonen in Tilburg. Bij onze store-in-store ziet u hoe Bang & Olufsen een interieur enorm kan versterken. Een kijkje in de experience centers nemen? Ga naar onderstaande pagina’s of kom langs.

 

's-Hertogenbosch

 

tilburg
Bang & Olufsen 's-Hertogenbosch
Over Bang & Olufsen
Svend Olufsen en Peter Bang

De Bang & Olufsen Eliminator markeerde de eerste stap van Bang & Olufsen op de zeer innovatieve en competitieve elektronicamarkt. Aan de basis van dit succes ontwikkelde Bang & Olufsen het sterke partnerschap verder en vandaag de dag staat Bang & Olufsen internationaal bekend als het meest prestigieuze elektronicabedrijf ter wereld en is het waarschijnlijk het enige bedrijf dat uitstekende prestaties combineert met traditiegetrouw vakmanschap en geavanceerd design.

Lees meer
Uw unieke B&O Installatie

Het volledige traject, van aanschaf tot installatie nemen wij voor onze rekening, met alleen inzet van eigen medewerkers. In bestaande of nieuw te bouwen woningen, implementeren wij uw Bang & Olufsen installatie onzichtbaar; zonder kabels in zicht. Met een eigen technische dienst bent u verzekerd van een deskundige service. Wij geven volledige service op alle Bang & Olufsen producten en door ons uitgevoerde installaties.

Lees meer
Onze visie

Wanneer u aan alles in uw leven even hoge eisen stelt als wij doen, verlangt u altijd de allerbeste kwaliteit. Het allerbeste is precies het kwaliteitsniveau dat ook wij als Bang & Olufsen Henri Tibosch steeds voor ogen hebben. Passie, perfectie, vakmanschap en deskundigheid koppelen wij aan gevoel voor design, mens en ruimte. Topkwaliteit, bedieningsgemak en maatwerk staan centraal in onze aanpak en techniek staat in dienst van uw woongenot.

Henri Tibosch Technische Installaties

Onder het label Henri Tibosch Technische Installaties installeren wij professionele audio en video, toegangscontrole, domotica, intercom, telecom, professionele satellietsystemen en centrale antenne. Deze inrichtingen worden door ons naadloos op elkaar afgestemd en vakkundig geïnstalleerd door een team van enthousiaste mensen. Domotica omvat alle elektronische toepassingen in de woning om functies te besturen (verwarmen, ventileren, verlichten, etc.) en diensten uit de woonomgeving te gebruiken (alarmeren, telefoneren, televisie kijken, etc.). Dit gebeurt bij voorkeur flexibel: op elke plek en op elk tijdstip dat het de bewoner past, met een gemakkelijke bediening en desgewenst op afstand.

Tops International Arena
CSEED
Meer dan Bang & Olufsen

Hoewel Bang & Olufsen altijd onze voorkeur heeft, zijn wij wij naast Bang & Olufsen ook dealer van andere merken. Wij denken immers graag out-of-the-box om u een zo’n perfect mogelijke installatie te bieden. Zo zijn wij bijvoorbeeld dealer van CSEED en Amina. CSEED biedt outdoor entertainment, wat door het Porsche design perfect te combineren is met Bang & Olufsen. Amina is fabrikant van speakers welke onzichtbaar weg gestuukt kunnen worden en is hiermee uniek in haar eigen tak van sport.