25875
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25875,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Beoplay EX

Net zo mooi als veelzijdig.

De Beoplay EX combineert active noice cancellation, Bang & Olufsen signature sound en ultiem comfort in een compact jasje.

Comfort waar u op kunt rekenen

Beoplay EX past. Met je levensstijl en je oren.

Een geheel nieuw ergonomisch ontwerp geeft je volledig comfort direct uit de case, terwijl je met zachte tips urenlang kunt luisteren zonder moe te worden. Of je nu loopt, rent of springt, het silhouet van de Beoplay EX zorgt voor stabiliteit, terwijl ze strak blijven zitten.

Compacte uitstraling. Groots geluid.

De Beoplay EX springt ver boven zijn formaat uit, met een vollere bas en een detailniveau dat onverslaanbaar is voor zo’n compacte vorm. Een driver van 9,2 mm in elk oordopje brengt ultiemw kracht – overal en altijd.

Gemoedsrust

Verander een luide treinrit in een moment van focus. Of maak van je hardloopsessie een meditatieve ervaring. EX bewaakt het omgevingsgeluid van buitenaf en past zich aan om het te elimineren, zodat u kunt genieten van luisteren zonder afleiding en gesprekken kunt voeren van de hoogste kwaliteit – waar u ook bent. Wil je de omgeving weer horen? Transparantiemodus zorgt daarvoor met slechts één tik.

Meer informatie?

Prijs

€ 399,-