22021
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22021,page-child,parent-pageid-22524,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoLab 90

De BeoLab 90 is uitgerust met een scala aan technologieën. Dit is de perfecte mix van superieur design en akoestiek samengebracht in wat, naar alle waarschijnlijkheid, de meest complete en krachtige digitale high-end luidspreker voor thuisgebruik is. Deze buitengewoon intelligente luidspreker dompelt u onder in een ongeëvenaard helder en authentiek geluid met behulp van 8200 Watt vermogen. De BeoLab 90 heeft een indrukwekkend 360-graden design en een scala aan instellingsmogelijkheden. U geniet altijd van een overweldigende geluidsbeleving, ongeacht waar de luidspreker in de ruimte staat en waar u zich ten opzichte van de BeoLab 90 bevindt.

BeoLab 90
BeoLab 90
BeoLab 90
Active Room Compensation

Dankzij deze technologie – welke ingebouwd is in de BeoLab 90 – wordt een uniforme geluidsbeleving gecreëerd voor een luisterposities of -zone. De output van de luidspreker wordt actief aangepast om slechte akoestiek van een ruimte te compenseren.

Beam Width Control

Deze technologie biedt de mogelijkheid om de breedte van de geluidsstraal in te stellen op ‘narrow’, ‘wide’ en ‘omni’. Dankzij de verschillende instellingen wordt ofwel de sweet-spot geoptimaliseerd, een bredere luisterbeleving geboden of het geluid ‘360º’ door de ruimte verspreid.

Beam Direction Control

De BeoLab 90 is voorzien van Beam Direction Control. Met deze technologie kan de geluidsstraal vanaf de luidsprekers in vijf verschillende richtingen worden gestuurd.

BeoLab 90 - Customisation - Parisian Blue
BeoLab 90 - Customisation - Purple Heart
BeoLab 90 - Customisation - Wit
Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 140.000,- per set