24828
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24828,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoSound Balance

Een draadloze luidspreker met dynamische akoestische prestaties die is ontworpen om tegen de muur te worden geplaatst op een plank of bijzettafel in uw huis. Indrukwekkend geluid in vergelijking met zijn grootte.

Verwelkomt je met een menselijke touch

Tactiele gebruikersinteractie-ervaring en licht-door-aluminium voor subtiel uiterlijk en een vleugje magie met ingebouwde naderingssensoren om je te verwelkomen wanneer je Beosound Balance benadert voor interactie – zodat de bedieningselementen alleen verschijnen wanneer dat nodig is. Wanneer u wegloopt van Besound Balance, dimmen de bedieningselementen opnieuw en blijft alleen het goed bewerkte aluminiumoppervlak zichtbaar.

Verschillende geluidservaringen

Verschillende geluidservaringen voor verschillende behoeften. Met zijn unieke akoestische configuratie van zeven stuurprogramma’s is Beosound Balance gemaakt om sterke basprestaties en een breed geluidsbeeld te leveren voor echt kamervullend geluid wanneer u dat wilt. De mogelijkheid om technologie voor bundelvorming te bieden, stelt Beosound Balance ook in staat om geluidsgerichtheid te leveren voor gericht luisteren vanuit alle posities – alles in één pakket.

Actieve Ruimte Compensatie

Beosound Balance is uitgerust met Active Room Compensation-mogelijkheden die de geluidservaring optimaliseren op basis van de positionering van de luidspreker in de kamer, in de praktijk door de luidsprekerafstemming actief aan te passen om te compenseren voor akoestische omgevingen.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 2.000,-

Beleef de BeoPlay A9