21986
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21986,page-child,parent-pageid-22524,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoLab 18

Het exceptionele design van de BeoLab 18 luidsprekers is een geraffineerde combinatie van vorm, vakmanschap en geluidsperformance. De BeoLab 18 is gemaakt van exquise materialen en aan ieder detail werd de grootst mogelijke aandacht besteed. De BeoLab 18 is een eerbetoon aan de legendarische BeoLab 8000, met eenzelfde slank, klassiek silhouet, maar dan uitgerust met het Immaculate Wireless Sound-concept. Voor de installatie van de BeoLab 18 heeft u per luidspreker slechts een stroomkabel nodig. Geniet van de vrijheid en de vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor grensverleggend, draadloos surroundgeluid.

Immaculate Wireless Sound

BeoLab 18 maakt gebruik van dit draadloos luidsprekerplatform die draadloze geluidsperformance met een onovertroffen, robuuste geluidskwaliteit naar ongekende hoogtes tilt. Omdat conventionele netwerken andere frequenties gebruiken, is het WiSA-bereik ongevoelig voor interferentie van deze netwerken. Het resultaat is een superieure 24-bit, ongecomprimeerde geluidskwaliteit die uw ideeën over draadloos geluid voor altijd zal veranderen.

Adaptive Bass Linearization

BeoLab 18 is voorzien van Adaptive Bass Linearization. Dit zorgt voor een continue aanpassing van de basrespons op het inkomende signaal, waardoor de basprestaties aanzienlijk worden verbeterd zonder risico op beschadiging van de driver.

Acoustic Lens Technology

BeoLab 18 is voorzien van Acoustic Lens Technology. Dit biedt het voordeel van verspreiding van de hogere frequenties in een horizontale boog van 180º. Hierdoor blijven de geluidskarakteristieken in het gebied voor de luidspreker uniform en bent u altijd verzekerd van een optimale geluidsbeleving, ongeacht waar u zich in de ruimte bevindt.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 8.750,- per set