25543
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25543,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoPlay Portal

BeoPlay Portal is de eerste gaming-hoofdtelefoon met een verfijnde esthetiek waardoor ze in elke situatie kunnen worden gedragen. Boordevol snel toegankelijke gamefuncties, solide connectiviteitvoor mobiel g amen en gevirtualiseerd Dolby Atmos-surroundgeluid voor een meeslepende game-ervaring op Xbox en compatibele computerplatforms. Afgestemd door onze veelgeprezen akoestiekers om een nauwkeurig en krachtig geluid te leveren, of het nu gaat om gamen of genieten van muziek. Adaptieve actieve ruisonderdrukking zorgt ervoor dat u elk detail hoort, zelfs in de meest lawaaierige omgevingen, met behoud van een rijke geluidskwaliteit. Een reeks straalvormende microfoons zorgt voor kristalheldere discussies en verstaanbaarheid. Vervaardigd met eersteklas, duurzame materialen voor langdurig comfort.

Meeslepend Geluid

Geniet van alle details en nuances die uw game tot leven brengen. De combinatie van Bang & Olufsen-geluid en Dolby Atmos voor hoofdtelefoons zorgt voor een ongeëvenaarde onderdompeling in ruimtelijke audio.

Ontworpen voor XBOX

De Beoplay Portal maakt naadloos verbinding met uw Xbox, zodat u op elk gewenst moment kunt spelen. De ingebouwde 2,4 GHz draadloze connectiviteit zonder kwaliteitsverlies levert een ijzersterke verbinding en krachtig geluid.

Virtuele microfoonarm

Zorgeloze communicatie dankzij onze innovatieve virtuele microfoonarm. Een reeks microfoons versterkt en isoleert uw stem en filtert tegelijk achtergrondgeluid voor een kristalhelder gesprek.

Meer informatie?

Prijs

€ 500,-

Beleef BeoPlay Portal