21727
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21727,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoSound Shape

BeoSound Shape is het nieuwe draadloze luidsprekersysteem van Bang & Olufsen voor aan de muur, dat speciaal werd ontworpen voor de liefhebbers van design én muziek. De geïntegreerde resonantie dempende eigenschappen van het systeem verbeteren de akoestiek van de ruimte en zorgen voor een allesomvattende geluidsbeleving. Het design kan naar believen worden aangepast aan de eigen voorkeuren.

Akoestiek als basis voor design

Muziek of omgevingsgeluid, het is geluid en beide elementen vormen een integraal onderdeel van onze leefomgeving. Bij het ontwerpen van particuliere of commerciële binnenruimten willen we omgevingsgeluid elimineren en ruimte maken voor aangename muziek- en audio-ervaringen. De BeoSound Shape harmoniseert de omgeving waarin muziek en omgevingsgeluid samenkomen met het behouden van het Bang & Olufsen signature sound.

Een ‘band of the wall’

De BeoSound Shape heeft een tweeledig doel. Het luidspreker-systeem biedt in eerste instantie een designgericht oplossing voor het heersende probleem van slechte akoestiek binnenshuis en creëert daarnaast een innovatieve muziekbeleving die ’the band’ als het ware terugbrengt in de ruimte. De op één plek geplaatste luidspreker maakt plaats voor een slim luidsprekersysteem dat uit meerdere elementen bestaat en overal in de ruimte een concertwaardige geluidsbeleving biedt – als was u aanwezig bij een live optreden.

Natuurlijke vormen en talloze variaties

In tegenstelling tot andere luidsprekersystemen is de BeoSound Shape ontworpen om u ultieme creatieve vrijheid te geven. U kunt zelf de gewenste afmetingen, de vorm, de kleuren en zelfs de geluidsprestaties definiëren. Het modulaire elementenconcept achter de BeoSound Shape is gebaseerd op één geometrische vorm: de zeshoek. Elk element dient als luidspreker, versterker of akoestische demper en kan in eindeloze combinaties worden samengesteld voor zowel grote als kleine ruimten.

Meer informatie?

Prijs

Op aanvraag