23858
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23858,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoSound Edge

Compacte en krachtige draadloze luidspreker met een tijdloos ontwerp, cutting edge akoestische innovatie en magisch interactie voor een luisterervaring dat inspireert tot de verbeelding. In de kern, binnen de verfijnde buitenkant van gepolijst aluminium zit een akoestisch meesterwerk – ’s werelds eerste actieve baspoort. Deze revolutionaire technologie maakt het voor Beosound Edge mogelijk een buitengewoon krachtige bas te leveren wanneer luid gespeeld wordt en zorgt voor een resultaat met finesse en delicatesse bij lagere volumes. Interactie met Beosound Edge is écht magisch – met een druk vanuit beide richtingen rond het zwaartepunt van Beosound Edge kan het volume geregeld worden. Kijkend naar het ontwerp van de aluminiumcirkel lijkt het het uiterlijk van een hedendaagse kunststuk.

Truly Magical Interaction

BeoSound Edge is gekalibreerd om de kracht van uw aanraking te kunnen leven door het volume aan te passen wanneer u de luidspreker heen en weer rolt. Een zachte beweging verandert het volume matig. Een sterkere aanraking en de verandering is dramatischer.

Timeless Circular Design

Beosound Edge ziet er helemaal anders uit dan uw gemiddelde thuisluidspreker en meer als een stuk uit de hedendaagse kunst. Aan de buitenkant wordt aluminium naar een nieuw niveau getild met het perfect ronde en gepolijste frame.

Intelligent Interface

Een luidspreker die je aanwezigheid voelt. Als je BeoSound Edge benadert, komt de verlichting van de interface tot leven, dankzij nabijheidssensoren. U kunt starten, stoppen en nummers overslaan met een simpele tik op het aanrakingsgevoelige aluminium oppervlak.

Meer informatie?

Prijs

€ 3.250,-