23858
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23858,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoSound Edge

Compacte en krachtige draadloze luidspreker met een tijdloos ontwerp, cutting edge akoestische innovatie en magisch interactie voor een luisterervaring dat inspireert tot de verbeelding. In de kern, binnen de verfijnde buitenkant van gepolijst aluminium zit een akoestisch meesterwerk – ’s werelds eerste actieve baspoort. Deze revolutionaire technologie maakt het voor Beosound Edge mogelijk een buitengewoon krachtige bas te leveren wanneer luid gespeeld wordt en zorgt voor een resultaat met finesse en delicatesse bij lagere volumes. Interactie met Beosound Edge is écht magisch – met een druk vanuit beide richtingen rond het zwaartepunt van Beosound Edge kan het volume geregeld worden. Kijkend naar het ontwerp van de aluminiumcirkel lijkt het het uiterlijk van een hedendaagse kunststuk.

Truly Magical Interaction

BeoSound Edge is gekalibreerd om de kracht van uw aanraking te kunnen leven door het volume aan te passen wanneer u de luidspreker heen en weer rolt. Een zachte beweging verandert het volume matig. Een sterkere aanraking en de verandering is dramatischer.

Timeless Circular Design

Beosound Edge ziet er helemaal anders uit dan uw gemiddelde thuisluidspreker en meer als een stuk uit de hedendaagse kunst. Aan de buitenkant wordt aluminium naar een nieuw niveau getild met het perfect ronde en gepolijste frame.

Intelligent Interface

Een luidspreker die je aanwezigheid voelt. Als je BeoSound Edge benadert, komt de verlichting van de interface tot leven, dankzij nabijheidssensoren. U kunt starten, stoppen en nummers overslaan met een simpele tik op het aanrakingsgevoelige aluminium oppervlak.

Designed by Michael Anastassiades

Stel je een munt voor die elegant op zijn kant balanceert –  bijna klaar om weg te rollen. Daar heb je de inspirerende achtergrond voor de BeoSound Edge. Als het eerste Bang & Olufsen-productontwerp van de veelgeprezen lichtontwerper Michael Anastassiades, getuigt de luidspreker van zijn minimalistische ontwerpbenadering. De simplistische aluminium cirkel ziet er helemaal anders uit dan uw gemiddelde thuisluidspreker en lijkt op een werk van hedendaagse kunst. Voor Anastassiades is het proces van het elimineren van overbodige elementen veel gewaagder dan het versieren van een object met extra details. Omdat visueel complexe objecten op het eerste gezicht indruk kunnen maken, sterft de nieuwigheid snel omdat alles in één keer aan u wordt geserveerd. In plaats daarvan was zijn bedoeling met de BeoSound Edge om een ​​tijdloos object te creëren dat tot de verbeelding spreekt. Naast de aluminium BeoSound Edge is BeoSound Edge ook verkrijgbaar in Brons als onderdeel van de Bronze Collection.

Cutting Edge Akoestische Excellentie

Een all-in-one precisieluidspreker. Het innovatieve ontwerp met actieve baspoort zorgt ervoor dat de output continue afgestemd blijft, ongeacht het volumeniveau. BeoSound Edge levert drie directionele geluidsinstellingen. Door beide kanten van de luidspreker kunt u het geluid regisseren voor een meer intieme luisterervaring. Selecteer de True360 omnidirectioneel modus en vul de hele kamer met geluid.

Meer informatie?

Prijs

€ 3.250,-

Beleef de BeoSound Edge