21806
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21806,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoPlay A9

Een extreem krachtig en flexibel muziekstreaming-systeem dat compatibel is met alle digitale toestellen en is uitgerust met de alom bejubelde Bang & Olufsen Signature Sound. Speciaal ontworpen om je te laten genieten van een eerlijke, authentieke en gepassioneerde geluidsbeleving – muziek zoals de artiest dat voor ogen staat. Dankzij de geïntegreerde toegang tot de grootste streaming- providers kun je kiezen uit miljoenen songs en je eigen afspeellijsten samenstellen – één tikje op de bovenkant van je A9 volstaat. De Beoplay A9 past zich moeiteloos aan ieder interieur aan en valt op door zijn fantastische flexibiliteit. Verandering van interieur? De houten poten en front cover kunnen gemakkelijk worden verwisseld. Je kunt de poten ook weglaten en de Beoplay A9 op de muurbeugel aan de wand plaatsen.

Like a piece of furniture
De A9 werd ontworpen alsof het ging om een kostbaar meubelstuk – met zorgvuldig gekozen materialen en veel oog voor detail. De tijd dat u die enorme zwarte stereo uit het zicht wilde hebben, is voorgoed voorbij. Het maakt niet uit waar u de A9 plaats, hij is en blijft prachtig. De BeoPlay A9 wordt nu al geroemd als een design classic, maar biedt dankzij de verschillende opties en accessoires ruimte voor een eigen interpretatie.
Muziek in elke ruimte
U kunt verschillende muziek afspelen in verschillende ruimtes – of laat één muzieknummer door héél het huis klinken op alle verschillende luidsprekers. BeoPlay A9 is opzichzelfstaand de meest krachtige B&O Play luidspreker welke met behulp van Chromecast en BeoLink Multiroom het geluid door uw huis verder kan verspreiden. Ook kan er verbonden worden via Bluetooth, AirPlay of DLNA.
Magische Touch

Bang & Olufsen heeft de volumeregeling van de A9 van een magische touch voorzien. Ga niet op zoek naar een volumeknop, maar beweeg uw hand in een zijwaartse beweging over de bovenkant en het volume neemt toe. Het lijkt wel magie. Ook aan- en uitzetten gaat op deze magische manier.

BeoPlay A9
BeoPlay A9
BeoPlay A9 - Zwart

BeoPlay A9 – Het designverhaal

De ontwerper Oivind Slaatto was geïnspireerd op de ‘magische’ ronde vorm in relatie tot muziek. Zoals hij zei: “Misschien omdat ik de tuba al zo lang speel. Als je om je heen kijkt zie je veel ronde vormen die te maken hebben met muziek. Zoals het volumewiel op een iPod, de oude weegschalen op een radio, de LP, de CD, drums enz. De ambitie van de ontwerper was om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken met een zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te communiceren ontwerp.

BeoPlay A9 - Wit
BeoPlay A9 - Wit
BeoPlay A9 - Grey

BeoPlay A9

Een nieuwe trend is zichtbaar met betrekking tot levensstijl. Mensen leven flexibeler en mobieler. We richten onze woning anders in volgens een nieuwe filosofie van vrijheid, eenvoud, lichtheid, flexibiliteit en mobiliteit. Alles wat u nodig hebt. Waar en wanneer dan ook. Geluid zoals u dat wilt. In een kleur zoals u dat wilt. Zo is BeoPlay A9 niet alleen verkrijgbaar in wit en zwart en messing, maar ook in Brons als onderdeel van de Bronze Collection. Daarnaast zijn er een  verscheidenheid van kleuren en stoffen mogelijk om het doek van de A9 helemaal passend te maken bij het interieur. Ook de poten van de BeoPlay A9 zijn aan te passen. Hierdoor kan de A9 wegvallen in het interieur of juist enorm opvallen, afhankelijk van uw wensen.

BeoPlay A9 - Wit
BeoPlay A9 - Zwart
BeoPlay A9 - Smoked Oak
Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 2.500,-

Beleef de BeoPlay A9