21806
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21806,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoPlay A9

Krachtige, draadloze, iconische designluidspreker met ruimtevullend geluid en Google Assistant. Hoe uw interieur er ook uitziet, de A9 kan er fraai in opgaan of overtuigend opvallen – aan u de keus. De A9 geeft u controle over het volume van de muziek met een soepele interactie: u hoeft alleen maar rustig uw hand over het oppervlak te laten glijden. Met een simpel tikje kunt u naar het volgende of vorige nummer gaan of uw muziek afspelen/pauzeren. Verbind de A9 met uw favoriete muziekstreamingdienst en uw huis zal gevuld worden met een geweldige geluidskwaliteit. Stuur muziek naar elke ruimte door uw draadloze luidsprekers te koppelen en creëer een multiroom-ervaring. De A9 ondersteunt Chromecast built-in, AirPlay 2 en Bluetooth.

Like a piece of furniture
Hoe uw interieur er ook uitziet, de A9 kan er fraai in opgaan of overtuigend opvallen – aan u de keus. Als u iets aan uw interieur wilt veranderen, kunt u door middel van een verscheidenheid aan textielcovers en houten poten uw eigen look creëren. Als u iets aan uw interieur wilt veranderen, kunt het uiterlijk eenvoudig aanpassen met een cover ontworpen door de wereldwijd toonaangevende textielfabrikant Kvadrat of het type en de kleur van de poten wijzigen in natuurlijk hout.
Muziek in elke ruimte
U kunt verschillende muziek afspelen in verschillende ruimtes – of laat één muzieknummer door héél het huis klinken op alle verschillende luidsprekers. BeoPlay A9 is opzichzelfstaand de meest krachtige B&O Play luidspreker welke met behulp van Chromecast en BeoLink Multiroom het geluid door uw huis verder kan verspreiden. Ook kan er verbonden worden via Bluetooth, AirPlay of DLNA.
Magische Touch

De A9 geeft u controle over het volume van de muziek door een soepele interactie: u hoeft alleen maar rustig uw hand over het oppervlak te laten glijden. Met een simpel tikje kunt u naar het volgende of vorige nummer gaan of uw muziek afspelen/pauzeren.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 2.500,-

Beleef de BeoPlay A9