21999
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21999,page-child,parent-pageid-22524,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoLab 19

De uitzonderlijke basweergave van de BeoLab 19 geeft nog meer diepte aan stereogeluid en verrijkt uw filmbeleving. Achter het karakteristieke design met dynamische, elegante lijnen gaat namelijk een verbluffend vermogen schuil. De draadloze BeoLab 19 kan bovendien geheel naar eigen wens in de woning worden geplaatst.

Immaculate Wireless Sound

BeoLab 19 maakt gebruik van dit draadloos luidsprekerplatform die draadloze geluidsperformance met een onovertroffen, robuuste geluidskwaliteit naar ongekende hoogtes tilt. Omdat conventionele netwerken andere frequenties gebruiken, is het WiSA-bereik ongevoelig voor interferentie van deze netwerken. Het resultaat is een superieure 24-bit, ongecomprimeerde geluidskwaliteit die uw ideeën over draadloos geluid voor altijd zal veranderen.

Acoustic Balance Principle

Omdat de trillingen van de twee luidspreker-drivers elkaar opheffen, blijft de BeoLab 19, in tegenstelling tot traditionele subwoofers, ongelooflijk stabiel. Daarbij zorgen de twee luidspreker-drivers voor een prachtige diepte tijdens de audio-beleving – zonder te overheersen.

Verrassende Symmetrie

Een dodecaëder is een zogenaamd platonisch lichaam. Deze geometrische vorm is vernoemd naar de oude Griekse filosoof Plato. Een dodecaëder heeft normaal gesproken twaalf vijfhoekige vlakken, maar de ontwerper heeft de vorm uitgestrekt en stukken weggeknipt. Het resultaat oogt op de een of andere manier vertrouwd en verrassend nieuw tegelijk.

Meer informatie?

Prijs

€ 4.000,- per stuk