23531
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23531,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoPlay HX

Beoplay HX is een elegant ontworpen ANC-hoofdtelefoon met nauwkeurig, meeslepend geluid, afgestemd door onze toonaangevende Bang & Olufsen-ingenieurs. Het beste ANC in zijn klasse betekent dat u de focus kunt vinden, waar u ook bent. De Beoplay HX is gemaakt van duurzame materialen en heeft een speciaal gemaakte hoofdband die ervoor zorgt dat hij comfortabel is voor een breed scala aan pasvormtypes. Een indrukwekkend accutijd – tot 35 uur met Bluetooth en ANC actief – maakt ze perfect voor langdurig luisteren. Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair en Gemaakt voor iPhone, maakt uw installatieproces wrijvingsloos over verschillende apparaattypen, en Bluetooth 5.1 zorgt voor solide connectiviteit.

Vind uw focus

Hoogwaardige materialen en een nauw passend ontwerp zorgen voor een effectieve geluidsisolatie, zodat u uw luisterervaringen voor uzelf houdt – ideaal wanneer u vanuit huis werkt. Vier speciale microfoons en beamforming-technologie zorgen ervoor dat elk gesprek dat u voert glashelder is.

Puur vakmanschap

Bluetooth 5.1 garandeert een snelle en sterke connectiviteit terwijl multipoint-connectiviteit twee apparaten tegelijkertijd mogelijk maakt. En met verbeterde batterijprestaties kunt u tot 35 uur speeltijd genieten wanneer zowel Bluetooth als ANC zijn geactiveerd.

Precisie alom

Op maat gemaakte 40 mm-drivers met neodymium-magneten zorgen voor een precieze en meeslepende luisterervaring. Een ambachtelijk vervaardigde, vormpassende stoffen behuizing beschermt de Beoplay HX als het niet in gebruik is, voor verhoogde draagbaarheid en duurzaamheid.

Meer informatie?

Prijs

€ 599,-