24228
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24228,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoSound Stage

Een soundbar die het Bang & Olufsen Signature Sound naar uw tv brengt en die is ontworpen voor elk interieur. De prachtig vormgegeven Beosound Stage is zo krachtig dat u geen aparte subwoofer nodig hebt. De soundbar is een hoogwaardige totaaloplossing die zich onderscheidt door zijn geluidsprestaties en minimalistische ontwerp. Geniet van uitzonderlijke prestaties en ruimtevullend geluid dankzij het 3-kanaals geluidssysteem met superieur middenkanaal en linker/rechterstereo, aangevuld met Dolby Atmos. De geïntegreerde audiostreamingtechnologieën Apple AirPlay 2, Bluetooth en de ingebouwde Chromecast zorgen voor een op zichzelf staand, verbazingwekkend multiroom-muzieksysteem.

Soundbar als onderdeel van uw interieur

Beosound Stage is ontworpen als onderdeel van het interieur. Exclusieve en functionele materialen zorgen voor een combinatie van Scandinavische eenvoud en state-of-the-art-audiotechnologie. De soundbar gaat op in de omgeving en is daarmee onopvallend opvallend.

Een krachtig, ruimtevullend Bang & Olufsen geluid

Geniet van uitzonderlijke prestaties en een nieuwe, spannende tv-beleving dankzij het 3-kanaals geluidssysteem met superieur middenkanaal en linker/ rechterstereo, aangevuld met Dolby Atmos. De soundbar is zo krachtig dat u geen aparte subwoofer nodig hebt.

Geïntegreerde muziek- en multiroom-functionaliteit

Beosound Stage kan een spannende aanvulling op uw tv-geluid betekenen, maar ook dienstdoen als muzieksysteem. De geïntegreerde audiostreamingtechnologie Apple AirPlay 2 en de ingebouwde Chromecast zorgen voor een op zichzelf staand, verbazingwekkend multiroommuzieksysteem.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 1.999,-