25477
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25477,page-child,parent-pageid-22480,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoSound Level

Een draagbare wifi-luidspreker die superieur geluid levert – altijd. Beosound Level past zich aan zijn positie en omgeving aan voor een onberispelijke luisterervaring overal in huis. Leg hem op zijn zijkant, zijn achterkant of hang hem aan de muur: het minimale ontwerp is net zo flexibel als je nodig hebt. Terwijl u beweegt, dompelt de vakkundig afgestelde luidsprekeropstelling met vijf drivers u altijd onder in rijk geluid. Gestroomlijnde oplaadopties en een batterijduur tot 16 uur zorgen ervoor dat uw muziek altijd klaar voor gebruik is. Beosound Level is een draagbare luidspreker die is gebouwd om lang mee te gaan: modulair by design, vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

Superior sound anywhere at home

Afgestemd door de veelgeprezen geluidstechnici van Bang & Olufsen, levert Beosound Level krachtige audio met uitstekende helderheid en dynamische lage tonen. De geluidsweergave wordt automatisch aangepast naar de kamer en de positie van de spreker, voor een optimale luisterervaring.

Compact, portable design

Beosound Level is een pure uitdrukking van minimalistisch Scandinavisch design. Zijn unieke adaptieve karakter maakt het gemakkelijk om overal in huis van je speaker te genieten. Gebruik het op elke gewenste manier: rechtopstaand op een plank, sierlijk aan de muur of plat op een tafel.

Crafted with care

Het premium aluminium frame is gemaakt in Denemarken en het modulaire ontwerp ondersteunt de uitbreiding van de levensduur van de luidspreker dankzij een vervangbare batterij en efficiënte toekomstige service-upgrades. Bij de selectie van materialen, wordt rekening gehouden met de prestaties, het sluiten van materiaalkringlopen en volledige traceerbaarheid.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 1.499,-