24995
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24995,page-child,parent-pageid-22465,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Beosound A1

Met een verfijnd, slank profiel, duidelijke gebruikersinterface en tal van functies is de Beosound A1 2e generatie een krachtige, draagbare luidspreker met een iconisch ontwerp. De Bang & Olufsen Signature Sound staat centraal in de Beosound A1 2e generatie met aptX Adaptive Bluetooth-technologie. Hij biedt tot wel 18 uur speeltijd bij een gemiddeld luistervolume en is volledig stof- en waterdicht, u kunt er dus overal van genieten. De Beosound A1 2e generatie is voorzien van ingebouwde spraakassistent Alexa en drie microfoons met FarField technologie voor een heldere gesprekskwaliteit. Het is zowel voor thuis als op kantoor een geweldig apparaat om mee te bellen.

Now fully dust and waterproof

De duurzame Beosound A1 is waterdicht en volledig bestand tegen stof en zand. Van het strand tot de badkuip, de muziek blijft spelen waar u hem ook mee naartoe neemt – of wanneer u hem per ongeluk laat vallen.

The best-looking sound out there

Met een verfijnd, compact ontwerp biedt de nieuwe Beosound A1 de beste muziekervaring tot nu toe. Krachtig, True360 omnidirectioneel geluid maakt deze luidspreker het natuurlijke middelpunt van de aandacht, terwijl de Multipoint-functie twee apparaten laat verbinden en de melodieën stereo naar voren brengt.

Not just for listening

Geniet van kristalheldere spraakoproepen dankzij de superieure speakerphone-prestaties. Bluetooth 5.1 en drie interne microfoons zorgen voor de allerbeste verbindingen voor online vergaderingen en handsfree bellen.

Meer informatie?

Prijs

€ 299,-