21823
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21823,page-child,parent-pageid-22502,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

BeoSound Core

De BeoSound Core is een connectiviteitshub ontworpen voor onze hoogwaardige BeoLab luidsprekers en de BeoSound Shape, en maakt streamen van digitale muziek makkelijker, zelfs in losless high-end geluidskwaliteit. Met lossless high-res geluidskwaliteit. Het is de elegante oplossing om uw geliefde luidsprekers om te toveren in een toekomstbestendig draadloos luidsprekersysteem met Multiroom-functionaliteit en een stevig aantal mogelijkheden op het gebied van connectiviteit.

Direct streamen

Er staat niets tussen u en uw geliefde luidsprekers. Speel rechtstreeks af vanaf uw mobiele apparaat of favoriete muziekapp via Chromecast built-in, Apple AirPlay, Bluetooth of uw eigen digitale muziekcollectie via DLNA. De keuze is aan u.

Perfecte geluidskwaliteit

Alleen het allerbeste voor uw luidsprekers. De BeoSound Core geeft muziek met hoge resolutie weer met een geluid dat cd-kwaliteit makkelijk overstijgt en biedt de beste draadloze digitale streaming-kwaliteit die we ooit hebben geleverd.

Geweldige aansluitingen

BeoSound Core omvat alle bedrade en draadloze interfaces die u nodig hebt voor een slimme verbinding tussen uw luidsprekers en uw andere apparatuur. Optische interfaces voor in- en uitgangen zorgen voor een ongeëvenaard volledig digitaal geluid en praktische analoge interfaces voor uw oudere apparatuur.

Meer informatie?

Prijs

€ 999,-