21904
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21904,page-child,parent-pageid-22465,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoLit 20

Eigentijds design en krachtig geluid in een draagbare Bluetooth-luidspreker. Beolit 20 ziet er prachtig uit en is vervaardigd met duurzaam, premium materialen. 240 watt aan piekvermogen betekent dat de luidspreker uitstekend geluid levert voor iedereen situatie – of u nu uzelf onderdompelt in muziek of met een grote groep. En als u meer precisie nodig heeft, kunt u uw geluidservaring aanpassen met de Bang & Olufsen-app. De speaker geeft tot wel 8 uur speeltijd bij reguliere luistervolumes, en kan compatibele apparaten draadloos opladen via het Qi oplaadoppervlak.

True360 sound

Een combinatie van krachtige versterkers en drivers zorgt voor True360-geluid, afgestemd door technici van Bang & Olufsen, en biedt een authentieke geluidservaring met optimale spreiding in elke omgeving. Beolit ​​20 speelt lage tonen op 37–20.000Hz om een ​​breed, bevredigend basbereik te creëren.

Langere luistertijden

Geniet van maximaal 8 uur afspeeltijd bij een gemiddeld luistervolume na één keer opladen en gebruik ook de draadloze Qi-oplaadfunctie om uw apparaten van stroom te voorzien. Met handig opladen via USB-C en een grotere batterijcapaciteit houdt Beolit ​​20 het feest langer gaande.

Eigentijdse klassieker

Beolit ​​20, een evolutie van een iconisch luidsprekerontwerp, biedt een moderne kijk op het klassieke Beolit-silhouet met een aantal ontwerpupdates, waaronder een nieuwe grille en een vereenvoudigde, intuïtieve reeks bedieningsknoppen.

Meer informatie?

Prijs

€ 599,-