24092
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24092,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoVision Harmony

Een tv met groot scherm ontworpen voor de ultieme bioscoop- en audiovisuele ervaring in een opvallend en iconisch ontwerp. De magische vloeiende bewegingen maken het mogelijk om de visuele aanwezigheid van het grote zwarte tv-scherm te verminderen. De Beovision Harmony is te bedienen met één afstandsbediening. De geluidsprestaties van het krachtige 3-kanaals luidsprekersysteem maken spraak optimaal verstaanbaar en zorgen voor een echte bioscoopervaring. De geïntegreerde audiostreamingtechnologieën Apple AirPlay 2, Bluetooth en de ingebouwde Chromecast zorgen voor een op zichzelf staand, verbazingwekkend multiroom-muzieksysteem.

De magie ontvouwt zich

Niets is sensationeler dan entertainment op een groot scherm. Toch zijn de opvallende, steeds groter wordende tv-schermen zelden een welkome aanvulling op ons interieur. De Beovision Harmony is anders. In het nieuwe Beovision Harmony concept wordt de visuele aanwezigheid van het grote scherm beperkt.

 

Als de televisie is uitgeschakeld of als u alleen muziek luistert, blijft het scherm dicht bij de grond en deels verborgen. Als u de televisie aanzet, speelt er zich een prachtige choreografie met verschillende elementen af. De luidsprekers vouwen zich uit en het scherm komt omhoog naar de perfecte kijkhoogte. De Beovision Harmony is ontworpen en vervaardigd voor degenen die voor de magische momenten leven en is een toonbeeld van luxe entertainment.

Conceptueel klassiek

Vindt u het uiterlijk net zo belangrijk als de ervaring? Kies dan voor een televisie die met ongekend veel oog voor detail is ontworpen en vervaardigd. De Beovision Harmony doet het trotse erfgoed van ons Deense ontwerpbedrijf eer aan en is geïnspireerd op televisiemeubels uit het midden van de vorige eeuw.

 

In die tijd werden de tv en de radio achter subtiele luiken verstopt zodat het meubelstuk volledig opging in de woonkamer. De luidsprekercovers van eiken fineer zijn een staaltje uitmuntend vakmanschap. De panelen hebben een solide uitstraling, maar zijn voorzien van een geraffineerd patroon dat zorgvuldig is ontworpen voor optimale akoestische prestaties. De Beovision Harmony is verkrijgbaar met twee plaatsingsopties: een vloerstand en een muurbeugel.

Voor muziek- en filmliefhebbers

Het geluid is meer dan de helft van het plaatje, zelfs bij een royale schermgrootte van 77 inch. De Beovision Harmony brengt hoogwaardige audio en levendige beelden samen tot een volwaardige bioscoopervaring, maar is ook uitstekend geschikt voor momenten waarop u de kamer wilt vullen met muziek.

 

Achter de panelen zit een krachtig geluidscentrum verstopt dat u de beste geluidservaring biedt. Het 3-kanaals geluidssysteem heeft met zijn centrale kanaal het vermogen om zowel spraakgeoptimaliseerd geluid te produceren als een krachtige stereoprestatie neer te zetten. De Beovision Harmony kan uiteraard ook naadloos worden verbonden met onze verschillende Beolab-luidsprekers, voor wie zich volledig wil onderdompelen in eersteklas surround-sound.

Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 18.550,-