25247
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25247,page-child,parent-pageid-22502,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Beoremote Halo

Eén aanraking volstaat voor uw muziek – gemakkelijk en eenvoudig. Beoremote Halo is een afstandsbediening voor gemakkelijke toegang tot uw favoriete muziek zonder dat u uw mobiele apparaat hoeft te gebruiken. De Beoremote Halo bevat een geïntegreerd touchscreen display omgeven door een aluminium ring die het volume regelt en in de lucht lijkt te zweven.

Aanraken en luisteren – gemakkelijk en eenvoudig

De Beoremote Halo biedt u al het gemak van een eenvoudige gebruikersinterface om uw Bang & Olufsen-muzieksysteem te bedienen. Wanneer u in de buurt van de Beoremote Halo komt, licht het display op en kunt u met een druk op de knop uw muziek selecteren. Het is niet nodig om uw mobiele apparaat te gebruiken of te prutsen met een apparaatje dat u in uw zak hebt terwijl u probeert de juiste app te vinden om aan de slag te gaan. Beoremote Halo is een aanvulling op het gebruik van de Bang & Olufsen App.

Ontworpen als een interieurstuk met een zwevend wiel

Bedoeld om zowel op te gaan als op te vallen in uw interieur, is het concept achter de Beoremote Halo een combinatie van magie, ambacht en materialen met een uitstekende controle van uw Bang & Olufsen- muzieksysteem. De prachtige aluminium ring die het scherm omringt zorgt voor een eenvoudige volumeregeling. Draai hem naar links of naar rechts – het display geeft de volumeniveaus aan.

Favorieten die met 1 druk op de knop zijn opgeslagen

Beoremote Halo biedt vier knoppen voor favorieten op het scherm. Als u naar een specifieke radiozender op uw Bang & Olufsen-muzieksysteem luistert, kunt u een knop voor favorieten indrukken en ingedrukt houden. De specifieke radiozender wordt nu onder deze knop opgeslagen. Autoradio‘s maken al tientallen jaren gebruik van deze eenvoudige manier van opslaan van een favoriete zender.

Meer informatie?

Prijs

€ 750,-