23485
post-template-default,single,single-post,postid-23485,single-format-gallery,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
  • Deezer HiFi Bang & Olufsen

Nieuw: Deezer HiFi

Deezer HiFi is een muziekstreamingservice waarmee u al uw favoriete muziek kunt ontdekken en afspelen in high-fidelity en lossless audio. Kies uit miljoenen nummers en afspeellijsten en ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen van de Deezer-redacteuren. Deezer werkt op al uw digitale apparaten, ongeacht of u online of offline bent.

Wat is Deezer HiFi?

Om de best mogelijke muziekervaring te leveren, maakt Deezer HiFi gebruik van de Free Lossless Audio Codec (FLAC) met een digitale bitsnelheid die 5 keer hoger is dan de standaard mp3-kwaliteit (1.411 kbps versus 320 kbps). De combinatie van Deezer Hifi en Bang & Olufsen brengt alle mooie details naar boven die je muziek te bieden heeft. De Deezer HiFi-software is al geïntegreerd in een lange lijst van Bang & Olufsen-producten – en we beschouwen dit graag als een match gemaakt in de muziekhemel.

Deezer Hifi en Bang & Olufsen

Deezer Hifi is nu beschikbaar op de volgende producten:

Krijg Deezer HiFi

Ontdek een hele wereld van geweldig klinkende muziek. De voortdurend groeiende Deezer-catalogus telt momenteel 36 miljoen nummers digitaal beschikbaar in onberispelijke, hoogwaardige kwaliteit. Maak je eigen afspeellijsten of blader door een eindeloze selectie aan artiesten, genres en gemoedstoestanden. Van klassiekers en oude favorieten tot de niet-ondertekende sterren van morgen – je zult ze vinden en ze op hun allerbest horen met Deezer HiFi.

Ervaar compromisloos geluid met 6 maanden Deezer HiFi voor slechts € 9,99 per maand in plaats van € 19,99. Let op: geldig tot 28-02-2018.

 

BewarenBewaren