22622
post-template-default,single,single-post,postid-22622,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
BeoSound 1

Nieuw: BeoSound 1

Constant innoveren dat is wat Bang & Olufsen doet. De BeoSound 1 is onderdeel van de nieuwste generatie luidsprekers van Bang & Olufsen. De Acoustic Lens technologie zorgt ervoor dat u altijd een luisterbeleving heeft in een omtrek van 360 graden.

360° LUISTEREN

De gekoppelde draadloze speaker heeft een prachtig aluminium ontwerp en is 360 graden te bedienen. Een aanraking volstaat! Dankzij de nabijheidssensors weet de BeoSound 1 van welke kant u komt en zal dus altijd paraat staan voor u. Het compacte formaat past in elk interieur. De luidspreker maakt deel uit van het grotere BeoLink Multiroom assortiment.

BEOSOUND 1 EN UW FAVORIETE STREAMINGDIENSTEN

Het draadloze muzieksysteem is aan te sluiten op het electriciteitsnet maar de BeoSound 1 heeft ook een accu. De BeoSound 1 garandeert 4 uur continue afspelen op een gemiddeld luisterniveau en al uw favoriete streaming diensten worden ondersteund. Van Spotify tot Deezer, via Airplay, Bluetooth en Google Cast, alles is mogelijk.

BEOSOUND DESIGN

De kegelvormige aluminium kast past overal in uw interieur. Het design is onopvallend mooi zonder in te leveren op geluidskwaliteit. De vorm doet denken aan een trompet. De plug and play zorgt er voor dat u simpel en eenvoudig meteen kunt genieten van uw nieuwe luidspreker. Komt u snel langs in één van onze showrooms?

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren