24775
post-template-default,single,single-post,postid-24775,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

NIEUW: BeoPlay H9 3.0

A stunning refinement to a flagship.

BeoPlay H9 3.0

De over-ear hoofdtelefoon levert Bang & Olufsen-kenmerkend geluid met geavanceerde ANC. De akoestiek is vakkundig afgestemd door onze geluidstechnici voor een rijke en krachtige luisterervaring. Met Transparency Fashion hoor je je omgeving wanneer je 25 uur speeltijd nodig hebt. Deze keer met een speciale knop voor spraakassistent. Met deze functie kunt u uw leven onderweg beheren. Houd gewoon de speciale spraakknop ingedrukt en uw assistent staat voor u klaar.

Geavanceerde actieve ruisonderdrukking De over-ear hoofdtelefoon levert Bang & Olufsen-kenmerkend geluid met geavanceerde ANC. De akoestiek is vakkundig afgestemd door onze geluidstechnici voor een rijke en krachtige luisterervaring. In de transparantiemodus kunt u uw omgeving horen wanneer dat nodig is.

SLIMME FUNCTIES We hebben alles nog beter gemaakt De nieuwe Beoplay H9 is bijgewerkt met een groot aantal nieuwe functies, waaronder de transparantiemodus en integratie van spraakassistent. Een nieuwe baspoort zorgt voor nog diepere basprestaties.

ONTWERP Onze meest luxueuze hoofdtelefoon De elegante over-ear kussens wikkelen je oren in zacht lamsvel en adaptief traagschuim voor een ultra comfortabele pasvorm, zelfs tijdens langdurig gebruik. Gepolijst, geanodiseerd aluminium en echt rundleer completeren ons meest luxueuze ontwerp tot nu toe.

AANRAAKCONTROLE EN STEMONDERSTEUNING Houd je telefoon in je zak Tik en veeg om oproepen te beantwoorden, nummers over te slaan, het volume aan te passen, de spraakassistent te activeren en meer. Met intuïtieve aanraakbewegingen rechtstreeks op de oorschelpen, hebt u snel toegang tot uw meest gebruikte functies zonder uw telefoon uit te hoeven nemen.

PRESTATIE Meer uren afspelen Geniet van maximaal 25 uur draadloze speeltijd met ANC en spraakassistent. Voor langere ritten op de weg kunt u ook eenvoudig de audiokabel aansluiten om de muziek te laten spelen.

 

Ontdek BeoPlay H9 3.0