23531
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23531,page-child,parent-pageid-22109,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.3,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoPlay H9

Premium, draadloze over-ear hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking en Bang & Olufsen Signature Sound, luxe materialen en een intuïtieve aluminium touch-interface. Vrij kunnen bewegen en pure muziek ervaren zonder het lawaai. Beoplay H9 hoofdtelefoon is het vlaggenschip van de Bang & Olufsen koptelefoons, nu geüpgraded met verbeterd geluid en spraak, een gerafineerd design en geavanceerde functies, inclusief voice-assistent en transparantiemodus zodat u kunt afstemmen op uw omgeving. Authentieke materialen zoals geanodiseerd aluminium, lamsvel en runderleer zorgen voor natuurlijke kracht en comfort. En met tot wel 25 uur afspeeltijd en een oplaadbare batterij, geniet u onderweg nog langer van uw muziek met de H9.

A beautiful sound experience

Beoplay H9 levert onder alle omstandigheden de onmiskenbare Bang & Olufsen Signature Sound. Ongeacht of u de actieve ruisonderdrukking hebt in- of uitgeschakeld, de H9 draadloos of met kabel beluistert, het precieze en krachtige geluid zal u iedere keer weer versteld doen staan.

Puur vakmanschap

Exclusieve, met zorg geselecteerde materialen. Zo zijn de oorschelpen van BeoPlay H9 echt leer en dat staat garant voor luxe draagcomfort. Het geanodiseerde aluminium geeft de hoofdtelefoon stabiliteit en voegt tegelijkertijd een lichte touch aan de beweegbare delen van de H9 toe.

Welhaast magisch

Met eenvoudige veegbewegingen naar boven, beneden, links, rechts en in rondjes hebt u alle functies bij de hand vanaf de oorschelp op de H9. Met één enkele aanraking van de aluminium interface neem je een telefoongesprek aan of verander je de muziek.

Meer informatie?

Prijs

€ 500,-

Beleef BeoPlay H9