22772
post-template-default,single,single-post,postid-22772,single-format-video,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Nieuw: BeoPlay A2

Door BeoPlay A2 is het mogelijk geworden om buitenshuis te genieten van perfect geluid. BeoPlay A2 is een krachtige, draadloze Bluetooth speaker met een all-round geluidsbeleving. De populaire BeoPlay A2 is verkrijgbaar in het groen, zwart en grijs. Bang & Olufsen lanceert de nieuwste versie: BeoPlay A2 Natural.

BeoPlay A2 Natural

De nieuwste look van BeoPlay A2 is de ‘Natural’ look. Een design dat bij ieder interieur past. De aluminiumkleurige BeoPlay A2 heeft net als de andere versies een lederen riem, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Nog meer keuze! Welke versie past bij u?

True360 geluidsbeleving

BeoPlay A2 heeft twee kanalen aan elke kant van de luidspreker die zorgen voor een volledige stereo-ervaring. De plaatsing van drivers aan elke kant, en het Power Response Enhancement systeem, zorgen voor een straling rond de randen, waardoor u een True360 geluidservaring beleefd.

Krachtige Li-ion batterij

Ook de BeoPlay A2 Natural bevat een oplaadbare Li-ion batterij die is uitgerust met de B&O Play ‘Adaptive Power Management’ technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de versterkers met een passende hoeveelheid vermogen worden aangestuurd.

Bestel BeoPlay A2 Natural

Wilt u zelf het ultieme geluid van BeoPlay A2 Natural ervaren? Kom gerust langs in onze showroom.

 

BewarenBewaren