24717
post-template-default,single,single-post,postid-24717,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Beoplay E8 3.0

Compacter en sterker

E8 3.0

De nieuwste versie van onze echt draadloze in-ear oortelefoons met een verbeterde batterijlevensduur van maximaal 35 uur, een QI-gecertificeerde draadloze oplaadcase en Bluetooth 5.1-connectiviteit zorgen voor een naadloze en krachtige luisterervaring.

 

ONTWERP

Compact, ergonomisch ontwerp

Met de Beoplay E8 3rd Gen is een belangrijk aandachtspunt geweest om een ​​betere pasvorm te creëren voor verschillende oorvormen en -afmetingen. Door het compactere formaat past de Beoplay E8 3rd Gen nog kleinere oren en voelt hij minder opdringerig.

 

GELUID

Bang & Olufsen-kenmerkend geluid

Getuned door gerenommeerde Bang & Olufsen-geluidstechnici voor een authentieke geluidservaring. Met de transparantiemodus kunt u afstemmen op uw omgeving en de wereld binnenlaten met één snel gebaar.

 

FUNCTIONALITEIT

Duidelijke oproephelderheid

We hebben het aantal microfoons verdubbeld voor een aanzienlijk betere gesprekshelderheid – met behulp van een oplossing waarbij de microfoons zich concentreren op de stem.

 

CONNECTIVITEIT

Bluetooth 5.1

Met de nieuwste generatie technologie van Qualcomm en Bluetooth 5.1 biedt de Beoplay E8 3rd Gen een snelle en vlekkeloze draadloze ervaring terwijl het batterijverbruik tot een minimum wordt beperkt. AAC en Qualcomm aptX ™ codecs zorgen voor puur en helder draadloos geluid op alle iPhone- en Android-apparaten.