22586
post-template-default,single,single-post,postid-22586,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoHome Design App

Droomt u ook al weg bij hoe de nieuwe BeoVision Avant in uw woonkamer zou staan? Of hoe de nieuwe BeoSound 35 boven de schuifdeuren kan hangen? Bang & Olufsen overbrugt de kloof tussen verbeelding en werkelijkheid met de nieuwe BeoHome App, waar in u Bang & Olufsen producten kunt plaatsen in uw huis, overal waar u de camera van de iPad naar toe kunt richten. Passen de BeoLab 90 speakers wel bij de bank? Bang & Olufsen heeft het antwoord.

Visualisatie Feature

Met de visualisation feature kunt u visualiseren hoe de Bang & Olufsen producten in uw leefomgeving passen. Zet een marker en gebruik de ‘Freeze Frame’ of ‘Live Mode’ om alle verschillende producten in verschillende uitvoeringen te plaatsen. Ook kunt u producten op verschillende manieren bekijken. Als laatste stap personaliseert u het geplaatste product om alles precies aan uw eigen stijl aan te passen.

Roombuilder Feature

U kunt ook met de zogenoemde ‘Roombuilder’ elk vertrek in uw huis schematisch inrichten, met uw reeds bestaande meubilair en de Bang & Olufsen producten. Op deze manier krijgt u een beter idee van wat u kan verwachten als u de Bang & Olufsen apparatuur aan uw huis toevoegt en u kunt bijvoorbeeld uw meubilair digitaal verplaatsen om te kijken hoe de BeoLab 18 optimaal in de woonkamer past. Uw verbeelding is de limiet.

Heeft u alles juist en naar wens ontworpen? U kunt uw designs versturen naar onze winkel. Zo zijn wij perfect op de hoogte van uw wensen en kunnen wij er voor zorgen dat u alles bij ons in de winkel in de werkelijkheid kunt beleven.

Download de App gratis voor iPad in de Appstore.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren