BeoRemote One | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22324
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22324,page-child,parent-pageid-22511,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.7,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

BeoRemote One

Eén afstandsbediening volstaat. Voor een intuïtieve en eenvoudige toegang tot al uw Bang & Olufsenproducten en een scala aan andere producten, zoals uw kabel-TV-decoder of Blu-Ray speler. De BeoRemote One Bluetooth functioneert met Bluetooth en InfraRood. De BeoRemote One wordt uit een enkel stuk aluminium gestanst en ligt verrassend aangenaam in de hand.

Iconisch

De BeoRemote One is vervaardigd uit één enkel, geëxtrudeerd stuk aluminium en beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen: high gloss en silky matt. Het ferme, ergonomische ontwerp ligt zo perfect in uw hand dat u de afstandsbediening niet meer uit handen wilt geven.

Uniek

Met de speciale knoppen ‘MyButtons’ hebt u met één druk op de knop toegang tot uw favoriete internet-radiostations, tv-zenders of uw persoonlijke instellingen. De krachtige infraroodzender zorgt ervoor dat uw afstandsbediening onmiddellijk reageert, ook als u met de rug naar de televisie staat.

Persoonlijke Touch

Bij het bestellen van uw BeoVision Avant kunt u een kleine persoonlijke noot toevoegen, door de BeoRemote One te laten graveren met uw naam, de naam van de kamer of een andere tekst van maximaal 29 leestekens.

BeoRemote One
BeoRemote One
BeoRemote One
Meer informatie?

Prijs

Inbegrepen bij een BeoVision

Losprijs € 265,-

Beleef de BeoRemote One