-1
archive,post-type-archive,post-type-archive-portfolio_page,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Bang & Olufsen - Vught

Verbouwing Keuken Vught

Bang & Olufsen Henri Tibosch is nauw betrokken geweest bij dit prachtige project. BeoVision Horizon schittert boven de prachtige haard van Boley en de BeoSound 35 is bijna onzichtbaar weggewerkt. Wij zijn enorm trots op dit project. Naast het leveren én installeren van de Bang & Olufsen apparatuur is Henri Tibosch ook betrokken geweest bij het leveren van de complete elektra in deze prachtige keuken. Niet alleen wij zijn blij met het eindresultaat, maar gelukkig ook onze klanten: “We kijken terug op een hele prettige samenwerkingsperiode. Daar zijn we dan ook erg blij mee!”.

 

Meer weten? In The Art of Living (Nr. 4 – 2017) is een rapportage te vinden over dit prachtige resultaat.

Bang & Olufsen Amsterdamse Grachten - BeoVision Avant

Bang & Olufsen op de Amsterdamse grachten

Bij de verhuizing naar Amsterdam werd de oude Bang & Olufsen ‘beeldbuis’ vervangen door een splinternieuwe BeoVision Avant. Onze technici zijn heel wat gewend, maar de BeoLab 9 aansluiten op deze nieuwe televisie op een woonboot in Amsterdam was wel een nieuwe ervaring! Dankzij de NL – ML converter kon ook zijn BeoMaster 5 moeiteloos op zijn nieuwe scherm worden aangesloten.En het resultaat mag er zijn op deze prachtige locatie!

Woonhuis Berlicum Bang & Olufsen - BeoLab 5

Woonhuis Berlicum

Een schitterende villa in Berlicum uitgerust met domotica, Bang & Olufsen producten en toegangscontrole. Alles past! Van de prachtige BeoVision 12-65 in de woonkamer tot de BeoVision 10-32 in de slaapkamer. Het is prachtig om te zien hoe Bang & Olufsen kan blenden in het interieur, maar ook hoe audio- & video oplossingen het interieur juist aankleden. De BeoLab 12 en BeoLab 4000 sieren de woning, zowel aan de muur, in de muur als in het plafond.

Tops International Arena

Tops International Arena

Bang & Olufsen Henri Tibosch is nauw betrokken geweest bij de inrichting van Tops International Arena met professionele audio, video en satellietinstallaties. Beide tribunes en aanverwante ruimtes  in het stadion zijn door ons voorzien van professioneel beeld en geluid, waarbij we in de luxe VIP ruimtes hebben gekozen voor Bang & Olufsen apparatuur. Een perfecte match!

 

Bouwproject met prestigieuze uitstraling

Het zogeheten nieuwproject project ‘Stal Tops Equidome Valkenswaard’ heeft een aantal zeer bijzondere ruimtes. Het miljoenencomplex heeft twaalf meter hoge tribunes rond de groene paardenarena, vier permanente tv-studio’s, grote ruimtes voor persconferenties, een restaurant met Michelin-kwaliteit, sky-boxen mét ‘koninklijke lounge’, een kleine winkelboulevard waar sjieke boetieks met peperdure horloges en paardensportaccessoires zitten en een kantoor van een vermogensbeheerder.

 

Over Tops International Arena

Tops International Arena in Valkenswaard is een internationaal gerenommeerd hippisch bedrijf dat jaarlijks het Internationale Concours Valkenswaard organiseert. Met het oog op de toekomst en nieuwe richtlijnen voor paardenwelzijn is besloten om in plaats van tijdelijke bouwwerken te kiezen voor permanente gebouwen die niet enkel functioneel zijn, maar ook aansluiten bij de uitstraling van het evenement.

 

Ibiza Bang & Olufsen

Droomhuis Ibiza

Wat een mooie locatie! Verscholen in de groene heuvels van het mooie eiland Ibiza ligt dit luxueuze woonhuis. Tijdens de bouw van dit prachtige woonhuis, zijn alle technische details rondom de domotica en Bang & Olufsen installatie door ons begeleid en uiteraard zijn de Bang & Olufsen producten door ons vakkundig geïnstalleerd. Het eindresultaat is schitterend.