24815
post-template-default,single,single-post,postid-24815,single-format-video,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoVision Harmony

”WATCH THE MAGIC UNFOLD”

EEN CONCEPTUELE KLASSIEKER

Ter ere van het trotse erfgoed van Deens design spreekt Beovision Harmony tot degenen die geloven dat esthetiek net zo belangrijk is als ervaring. De televisie is gebaseerd op entertainmentkasten uit het midden van de eeuw die de tv verbergen achter delicate jaloezieën om volledig te integreren met de woonkamer.

 

 

PRESTATIE

Voor muziek- en filmliefhebbers

Geluid is meer dan de helft van het beeld. Zelfs met een royale schermgrootte van 77 inch. Beovision Harmony combineert stellaire audio en levendige beelden tot een volle bioscoopprestatie. Achter de voorhoezen verbergt een krachtig Bang & Olufsen-geluidscentrum dat onmiddellijk uw oren vangt. De 3-kanaals luidsprekeropstelling levert spraakgeoptimaliseerd middenkanaal en krachtige stereoprestaties.

 

BEELD

4K OLED van LG

Films, sportevenementen en al uw must-see shows worden nieuw leven ingeblazen met de nieuwste 4K OLED-schermtechnologie van LG. Aangedreven door Dolby Vision ™ HDR zult u uw afbeeldingen herontdekken met onovertroffen details met intense rijke kleuren, ongelooflijke diepte en perfect zwart.

 

CONNECTIVITEIT

Muziek streaming

Speel rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat via ingebouwde Apple AirPlay 2, Bluetooth of Chromecast. In de audiomodus worden nuttige dingen zoals radiozenders en artiestinformatie elegant weergegeven op het gedeelte van het scherm dat nog zichtbaar is achter de luidsprekerfronten.

 

ONTWERP

Een ode aan ons erfgoed

Ter ere van ons trotse erfgoed als een Deens designbedrijf, is het concept achter Beovision Harmony gebaseerd op entertainmentmeubilair uit het midden van de eeuw. Deze kasten verbergen de tv en radio achter delicate jaloezieën om volledig te integreren met de woonkamer.

 

VAKMANSCHAP

Elegante afwerking

De eiken fineerluidsprekers onthullen een uitstekend voorbeeld van vakmanschap en vullen het donkere tv-scherm aan met hun meubelsachtige materialen en elegante details. Ondanks hun solide uiterlijk is het beoordelingspatroon zorgvuldig ontworpen om de akoestische prestaties te maximaliseren.

BeoVision Harmony