21936
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21936,page-child,parent-pageid-22524,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-6.7,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoLab 5

De digitale versterking van de BeoLab 5 levert een verbazingwekkende 2500 watt. Dit is een absolute topluidspreker met een opvallend design en een ongeëvenaard vermogen. De BeoLab 5 zit boordevol grensverleggende technologische innovaties en biedt een weergaloze geluidsperformance. Het opvallend authentieke geluid wordt mogelijk gemaakt dankzij onze Acoustic Lens Technology en onze technologie voor Adaptive Bass Control. Hierdoor ontstaat een luisterbeleving die altijd optimaal is – ongeacht de akoestiek in de ruimte of de luisterpositie.

Acoustic Lens Technology

Acoustic Lens Technology biedt het voordeel van verspreiding van de hogere frequenties in een horizontale boog van 180°. Hierdoor blijven de geluidskarakteristieken in het gebied voor de luidspreker uniform en bent u altijd verzekerd van een optimale geluidsbeleving, ongeacht waar u zich in de ruimte bevindt.

Adaptive Bass Control

De Adaptive Bass Control leest als het ware de akoestische kenmerken van de ruimte. Op basis daarvan wordt BeoLab 5 digitaal gekalibreerd om een optimale performance te kunnen bieden op basis van de plek van de luidspreker in de ruimte. Een optimale luisterbeleving is het resultaat – ongeacht het type ruimte of de luisterpositie.

Pure kracht

De BeoLab 5 is met zijn 2.500 watt per luidspreker een echte krachtpatser. Echter, de ware schoonheid van de luidspreker zit in de elegante omgangswijze met dit gigantische vermogen. Superieur, maar nooit agressief – en u altijd laten weten dat er nog veel meer mogelijk is, als u dat aandurft.

Meer informatie?

Prijs

€ 20.000,- per set

Beleef de BeoLab 5