21568
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21568,page-child,parent-pageid-22511,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

BeoVision Horizon

De BeoVision Horizon is een moderne 4K UHD-televisie die u volledige vrijheid geeft qua plaatsing in huis. Daarnaast biedt de BeoVision Horizon een ongekend krachtige geluidsbeleving en een indrukwekkende beeldkwaliteit die automatisch wordt aangepast aan de content en de lichtcondities in de ruimte. U profiteert bovendien ook van geïntegreerde toegang tot al uw entertainment via het zich voortdurend uitbreidende Android TV- platform. Bij de BeoVision Horizon draait alles om de essentie – en dankzij dit onovertroffen minimalisme vindt de televisie overal zijn plek.

Uw stijl, uw keuze

Door het uitgebreide aantal plaatsingsmogelijkheden en het onopvallende design heeft u de totale controle om uw voorkeuren te realiseren: U kunt de BeoVision Horizon elegant tentoonstellen aan de muur, of gemakkelijk op de vloer laten leunen – of dankzij de wielen verrijden naar waar u dat wilt.

Klaar voor de toekomst

De basis van de BeoVision Horizon wordt gevormd door het voortdurend in ontwikkeling zijnde platform voor Android TV. De software biedt snel en gemakkelijk toegang tot een eindeloze hoeveelheid content van het internet. Daarnaast hebt u toegang tot alle andere leuke en spannende applicaties op het gebied van entertainment, nieuws en gaming. Niet alleen de software voor Android TV evolueert, ook uw televisie. En dat betekent dat u kunt rekenen op een nog groter entertainmentaanbod, verbeterde functies en nog veel meer magische momenten.

De schoonheid van geluid

Achter de kegelvormige, licht gekantelde lamellen op de luidspreker zitten twee op maat gemaakte 2,5-inch drivers. Deze worden ieder aangedreven door een eigen 30 watt versterker. Het krachtige, verfijnde geluid zorgt ervoor dat de geluidsbeleving in niets onderdoet voor de kristalheldere beeldkwaliteit op uw scherm. Het geluid is helder en loepzuiver – de rijkheid ervan tilt uw kijkbeleving naar een hoger niveau.

Meer informatie?

Prijzen

Vanaf € 3.500,-

Beleef BeoVision Horizon