22067
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22067,page-child,parent-pageid-22511,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BeoVision Avant

De BeoVision Avant is een toonbeeld van vloeiende beweging. De televisie biedt een onovertroffen kijkbeleving en een ongekende flexibiliteit. De televisie draait zich met een onwaarschijnlijk elegante beweging in uw favoriete kijkhoek. De BeoVision Avant is een ongeëvenaard samengaan van Ultra High-Definition (4K) beeld en iconisch Bang & Olufsen-geluid. Het intelligente 3-kanaals luidsprekersysteem is buitengewoon krachtig en maakt spraak optimaal verstaanbaar. Met de BeoRemote One bedient u via de BeoVision Avant alle andere aangesloten apparatuur — de Bang & Olufsen-beleving is met één toets binnen handbereik.

Anti-reflectie glasplaat

De BeoVision Avant heeft een beeldscherm met anti-reflectieglas om u te laten genieten van een optimale kijkbeleving, ook bij helder dag- of zonlicht, werd de speciale coating aan weerszijden van het glas aangebracht. Daarbij past Automatic Picture Control met behulp van een sensor het beeld aan. Hiermee wordt de intensiteit van het omgevingslicht gebruikt, zodat de beeldkwaliteit zowel overdag als ‘s avonds optimaal blijft.

Klaar voor de toekomst

De basis van de BeoVision Avant wordt gevormd door het voortdurend in ontwikkeling zijnde platform voor Android TV. De software biedt snel en gemakkelijk toegang tot een eindeloze hoeveelheid content van het internet. Daarnaast hebt u toegang tot alle andere leuke en spannende applicaties op het gebied van entertainment, nieuws en gaming. Niet alleen de software voor Android TV evolueert, ook uw televisie. En dat betekent dat u kunt rekenen op een nog groter entertainmentaanbod, verbeterde functies en nog veel meer magische momenten.

De eerste die beweegt

Een televisie die speciaal werd ontworpen om u optimale flexibiliteit te bieden; de BeoVision Avant biedt een ongeëvenaarde kijkbeleving waar en wanneer u dat wenst. De opvallende gratie waarmee de BeoVision Avant beweegt, is de apotheose van 90 jaar gedurfd design en grenzeloze innovatie. De BeoVision Avant is een samenspel van vloeiende bewegingen. Een ongeëvenaard samengaan van Ultra High-Definition (4K)-beeld en iconisch Bang & Olufsen-geluid dat zich voor uw ogen afspeelt.

BeoVision Avant - Vloerstand
BeoVision Avant 85inch - Muurbeugel
BeoVision Avant 55inch - Muurbeugel
Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 8.295,-

Beleef de BeoVision Avant