BeoVision 14 | Bang & Olufsen Henri Tibosch
22058
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22058,page-child,parent-pageid-22511,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

BeoVision 14

De BeoVision 14 is een 4K Ultra HD-televisie met een scala aan connectiviteitsmogelijkheden en geïntegreerde toegang tot al uw favoriete apps. Daarnaast biedt de televisie u een grootser en meeslepender geluid dan menig ander standalone luidsprekersysteem. De basis van de BeoVision 14 wordt gevormd door het voortdurend in ontwikkeling zijnde platform voor Android TV. De televisie oogt in eerste instantie wellicht vertrouwd, maar schijn bedriegt, want alles aan zowel de binnen alsook de buitenkant is helemaal anders. Dit is een televisie met een geraffineerd nieuw uiterlijk die de beleving van televisie, zoals we die tot nu toe kennen, vele malen flexibeler en onafhankelijker maakt.

Anti-reflectie glasplaat

De BeoVision 14 heeft een beeldscherm met anti-reflectieglas om u te laten genieten van een optimale kijkbeleving, ook bij helder dag- of zonlicht, werd de speciale coating aan weerszijden van het glas aangebracht. Daarbij past Automatic Picture Control met behulp van een sensor het beeld aan. Hiermee wordt de intensiteit van het omgevingslicht gebruikt, zodat de beeldkwaliteit zowel overdag als ‘s avonds optimaal blijft.

Klaar voor de toekomst

De basis van de BeoVision 14 wordt gevormd door het voortdurend in ontwikkeling zijnde platform voor Android TV. De software biedt snel en gemakkelijk toegang tot een eindeloze hoeveelheid content van het internet. Daarnaast hebt u toegang tot alle andere leuke en spannende applicaties op het gebied van entertainment, nieuws en gaming. Niet alleen de software voor Android TV evolueert, ook uw televisie. En dat betekent dat u kunt rekenen op een nog groter entertainmentaanbod, verbeterde functies en nog veel meer magische momenten.

Een levend kunstwerk

De met zorg vormgegeven lamellen van eikenhout aan de voorkant van de BeoVision 14 creëren een warm en organisch contrast met het donkere koele antireflectie-glaspaneel en het slanke aluminium frame, dat de audiovisuele helderheid en precisie omlijst. De iconische rechthoekige vorm is onmiskenbaar een design van Bang & Olufsen – mooi, discreet en tijdloos. U kunt het uiterlijk van de BeoVision 14 aanpassen aan uw eigen voorkeur met de verwisselbare luidsprekercovers en aluminiumkleuren.

BeoVision 14
BeoVision 14
BeoVision 14 - Cool Modern Collection
Meer informatie?

Prijs

Vanaf € 5.370,-

Beleef de BeoVision 14