25145
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25145,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Vacature Installatietechnicus

Hou je ervan installaties op een hoog niveau af te werken? Installeer jij graag hoogwaardige apparatuur? Help jij de klant bij het instellen en gebruik van zijn apparatuur en heb jij daarbij het commercieel inzicht om de klant nóg optimaler Bang & Olufsen te laten beleven. Werk jij graag op een inspirerende locatie? Hou jij ervan samen te bouwen aan een premium winkel- en productbeleving en een uitermate hoog serviceniveau? Kom je elke dag met positieve energie naar het werk en beschik jij over een hoge dosis enthousiasme? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

 

Bang & Olufsen Henri Tibosch onderscheidt zich al jaren door het installeren van de Bang & Olufsen apparatuur op het hoogste niveau. Een half resultaat is bij ons geen resultaat. Door het hoge niveau te blijven omarmen hebben wij een grote en loyale klantenkring. In ons gloednieuw Experience Center in ’s-Hertogenbosch kunnen de klanten het beste advies krijgen en alle mogelijkheden ervaren omtrent premium audio en video. Van simpele opstellingen tot volledig geautomatiseerde huizen met behulp van domotica.

 

Voor de aanvulling van ons team hebben wij per direct plaats voor een:

 

INSTALLATIETECHNICUS

 

De werkdag van onze installatietechnicus/monteur bestaat uit het complete proces omtrent de installatie van onze prachtige apparatuur. Hierbij heb jij een uitstekend oog voor detail en werk je netjes. Verder geniet je van het installeren van apparatuur op een hoog en uniek niveau.

 

We zien graag in je:
– Sterke affiniteit met audio, video en gadgets in het hogere segment;
– Sociaal en vriendelijk;
– Ervaring in installatie van A/V-apparatuur en/of datatechniek is een pré;
– Mbo/Hbo-werkniveau;
– Rijbewijs B;
– Servicegericht;
– Uitstekend in Nederlands (woord en geschrift);
– Flexibel.

 

Je mag van ons verwachten:
– Goede koffie;
– Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao;
– Klein maar gezellig team met korte lijnen;
– De beste materialen om mee te werken;
– Waardering voor eigen ideeën en inzichten;
– Veelzijdigheid;
– Vrijheid om mee te denken en te bouwen aan een duurzame toekomst.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt en zie je jezelf ons team versterken? Stuur je motivatie en cv met foto naar ons.
Bang & Olufsen Henri Tibosch T.a.v. Iris Tibosch administratie@henritibosch.nl