22742
post-template-default,single,single-post,postid-22742,single-format-gallery,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
  • BeoPlay H7 - Zwart
  • BeoPlay H8 - Naturel
  • BeoPlay H6

Welke koptelefoon past bij mij?

Bang & Olufsen heeft een uitgebreid assortiment van technisch zeer hoogstaande hoofdtelefoons. Wegwijs worden in dit aanbod is geen sinecure. Om u hierbij te helpen gaan we iets dieper in op de verschillende hoofdtelefoons die wij in ons assortiment hebben; de BeoPlay H6, BeoPlay H7 en de BeoPlay H8

BEOPLAY H6

De BeoPlay H6 is de lichtste van de drie hoofdtelefoons en tevens de meeste simpele. Met een gewicht van slechts 230 gram voelt deze licht als een veertje. Verkrijgbaar in twee kleuren, met microfoon en afstandsbediening is de BeoPlay H6 een veilige optie voor zelfs de meeste kieskeurige muziekliefhebber. Want de kwaliteit van geluid is natuurlijk niet te evenaren. En lamsleren binnenkant met memory foam zorgt voor ultiem draagcomfort. Het snoer zorgt voor een fantastische verbinding.

BEOPLAY H8

Maar wat als u nu iets meer connectiviteit wil met uw hoofdtelefoon? Dan is de BeoPlay H8 misschien beter voor u. Met de zogenoemde ‘active noise cancellation’ en draadloze verbinding zorgt de hoofdtelefoon er voor dat u echt volledig kunt geniet van uw muziek. Bovendien kunt u deze hoofdtelefoon bedienen met een enkele aanraking.

BEOPLAY H7

Als nieuwste telg in de familie lijkt de BeoPlay H7 in eerste instantie op zijn broertjes. Draadloos, lichtgewicht en een ‘touch interface’ om uw muziek te bedienen, de BeoPlay H7 met lamsleren oorkussens is een plezier om te dragen. De batterijduur van dit wondertje is ook fantastisch te noemen; van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, u danst de dag door met slechts één keer opladen. Welke geeft u cadeau aan uw vrienden of familie, of misschien wel aan u zelf?

Misschien vindt u een ‘in-ear’ hoofdtelefoon veel prettiger. Kleiner, lichter maar toch met fantastisch geluid, deze hoofdtelefoons zijn de ideale reispartner. Welke kiest u?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren