23619
post-template-default,single,single-post,postid-23619,single-format-gallery,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
  • Bang & Olufsen - Meijs Wonen - BeoPlay A9

De kracht van synergie; Tilburg gaat verhuizen

Langzaam komt het voorjaar in beeld; tijd voor een nieuwe, frisse uitstraling! Wij hebben een unieke locatie gevonden om u een nieuw fris beeld en geluid te laten ervaren in een fijne en huiselijke omgeving. Binnenkort vindt u onze Bang & Olufsen producten in een store-in-store concept in de showroom van Meijs Wonen. Synergie is hét geloof achter deze samenwerking. Zowel Meijs Wonen als Bang & Olufsen Henri Tibosch hebben het allerbeste als kwaliteitsniveau voor ogen.

Zaterdag 24 maart zal de laatste dag zijn dat onze huidige winkel in Westpoint geopend is. Vanaf maandag 2 april, Tweede Paasdag, hopen wij u te mogen begroeten in de showroom van Meijs Wonen. U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur. Telefonisch en per e-mail blijven wij tijdens de verhuizing bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze Flagship Store in ’s Hertogenbosch, welke wij onlangs geopend hebben. Hier kunt u genieten van Bang & Olufsen apparatuur in een geheel nieuwe ambiance.

Ringbaan-Zuid 251 – 5021 LR Tilburg – 013 542 34 95 – tilburg@henritibosch.nl

BewarenBewaren