23342
post-template-default,single,single-post,postid-23342,single-format-gallery,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
  • Bang & Olufsen 's-Hertogenbosch

Van droom naar werkelijkheid

Wij heten u welkom in ons nieuw Experience Center! Ruim 10 jaar geleden werd het idee geboren, het bouwen van een nieuw Bang & Olufsen Experience Center op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch. Na een lang traject werd begin 2017 gestart met de bouw.

Het ontwerp in de huidige vorm is ontstaan door een drietal verwijzingen; locatie “De Heinis”, de geschiedenis van Bang & Olufsen en de afkomst van Henri zelf. Nu zijn we eindelijk zover, na 34 jaar gaan we ons oude pand in Berlicum verlaten en kunt u genieten van Bang & Olufsen apparatuur in een geheel nieuwe ambiance!

Daarom zal zaterdag 11 november de laatste dag zijn dat onze huidige winkel in Berlicum geopend is. Vanaf vrijdag 17 november openen wij de deuren van ons nieuwe pand. U bent van harte welkom! Telefonisch en per e-mail blijven wij tijdens de verhuizing bereikbaar.

Hopelijk tot binnenkort! Wij hopen dat u net zo enthousiast wordt van ons nieuw experience center als wij. Benieuwd naar de openingstijden? Kijk dan op onze contactpagina.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren