22342
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22342,stockholm-core-2.1.6,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Tops International Arena Tops International Arena - BeoVision Avant Tops International Arena Tops International Arena - BeoVision Avant Tops International Arena - BeoVision Avant Tops International Arena - BeoSound Moment Tops International Arena - BeoVision Avant Tops International Arena - BeoVision Avant

Tops International Arena

Bang & Olufsen Henri Tibosch is nauw betrokken geweest bij de inrichting van Tops International Arena met professionele audio, video en satellietinstallaties. Beide tribunes en aanverwante ruimtes  in het stadion zijn door ons voorzien van professioneel beeld en geluid, waarbij we in de luxe VIP ruimtes hebben gekozen voor Bang & Olufsen apparatuur. Een perfecte match!

 

Bouwproject met prestigieuze uitstraling

Het zogeheten nieuwproject project ‘Stal Tops Equidome Valkenswaard’ heeft een aantal zeer bijzondere ruimtes. Het miljoenencomplex heeft twaalf meter hoge tribunes rond de groene paardenarena, vier permanente tv-studio’s, grote ruimtes voor persconferenties, een restaurant met Michelin-kwaliteit, sky-boxen mét ‘koninklijke lounge’, een kleine winkelboulevard waar sjieke boetieks met peperdure horloges en paardensportaccessoires zitten en een kantoor van een vermogensbeheerder.

 

Over Tops International Arena

Tops International Arena in Valkenswaard is een internationaal gerenommeerd hippisch bedrijf dat jaarlijks het Internationale Concours Valkenswaard organiseert. Met het oog op de toekomst en nieuwe richtlijnen voor paardenwelzijn is besloten om in plaats van tijdelijke bouwwerken te kiezen voor permanente gebouwen die niet enkel functioneel zijn, maar ook aansluiten bij de uitstraling van het evenement.

 

Datum

Augustus 2015